Ταλαιπωρία για 721 επιβάτες του οχηματαγωγού «champion jet 2» που ταξίδευαν προς τη Μύκονο καθώς λόγω μηχανικής βλάβης επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά.
Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "champion jet 2" με 721 επιβάτες και 43 άτομα πλήρωμα, έπειτα από μηχανική βλάβη που παρουσίασε σε μία από τις αριστερές μηχανές του, ενώ έπλεε ανοιχτά της νησίδας Φλέβες, με προορισμό τη Μύκονο.
Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά στις 7 το πρωί εκτελώντας το δρομολόγιο Μύκονο, Νάξο, Σαντορίνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.