Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

H Μ. Χρυσοβελώνη για την Πρωτομαγιά

Η Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας και Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη αναφέρει σχετικά με τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς: «Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης και απόδοσης τιμής στους αγώνες εκατομμυρίων εργαζομένων που υπερασπίστηκαν την κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.

Ο εορτασμός της συμβολίζει τους διαχρονικούς, αιματοβαμμένους αγώνες των εργαζομένων για την κατάκτηση των εργασιακών, ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους. Η φετινή πρωτομαγιά αποτελεί αφορμή για να θυμηθούμε, ότι κάθε νίκη ο λαός την κέρδισε με θυσίες και αγώνες, με ενότητα και κοινή δράση. Είναι χρέος όλων μας, ενωμένοι, να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις προκλήσεις και επιταγές του παρόντος, βάζοντας πάντα στο επίκεντρο των δράσεών μας τον άνθρωπο και τις ανάγκες του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.