Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Η Ιστορία κάνει κάτι πλάκες όμως ....

 Γράφει ο mitsos175.

Η Ιστορία κάνει κάτι πλάκες όμως. Έβλεπα και δεν πίστευα στα μάτια μου. Δεν μπορεί -έλεγα- μοντάζ θα είναι, μας κάνουν άνοστα αστεία. Ο νοσταλγός της χούντας να ακούει Θεοδωράκη! Αφού περίμενα πότε θα ανέβει ο φύρερ των χρυσών αυγών να βουτήξει το Μίκη από το γιακά και να πει: Συλλαμβάνεστε άπαντες, γιατί ακούτε Θεοδωράκη!

Αχ ρε Μίκη. Γκούφυ έγινες. Μου τα έλεγαν κάποιοι σύντροφοι παλιότερα αλλά εγώ δεν τους πίστευα. Δεν ήθελα να τους πιστέψω. Και φτάσαμε εδώ. Να αλλάξεις ρεπερτόριο! “Αδέρφια μου, αλήτες, ναζί...”
Δεν σου πάει βρε Μίκη, είναι λάθος. Γι αυτό το λάθος δεν έχεις -δυστυχώς- δικαιολογία. Εκτός ίσως από το “νεαρόν” της ηλικίας...
Τες πα.

Το συλλαλητήριο λοιπόν είχε λίγα γίδια. Δεν θα μασήσω τα λόγια μου, δεν θα χαϊδέψω αυτιά.
Με τσαντίζει αυτό το σλόγκαν “δεν ήταν όλος αυτός ο κόσμος ακροδεξιοί” γιατί κατά το σκεπτικό κάποιων καλών Συντρόφων, δεν μπορεί η ακροδεξιά να έχει τόσους.
Τι ήταν τότε; Δηλαδή οι 379 χιλιάδες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή τι είναι; Όταν πάνε σε μια φιέστα που ζητά ΠΟΛΕΜΟ -και θα πω παρακάτω γιατί ζητά κάτι τέτοιο- τι είναι; Εκτός από πρόβατα για σφαγή.

Ας δούμε τώρα πόσοι ήταν. Μην κάνετε πολύ κόπο, δείτε τις συγκεντρώσεις του Ανδρέα Παπανδρέου και του μπαμπά του Κούλη τις δεκαετίες 80 - 90 και πείτε μου μετά ποιος είχε περισσότερους. Ήταν μισή των παλαιών εκείνων συγκεντρώσεων κι όποιος έχει μάτια βλέπει.
Η αστυνομία λέει 140.000, εγώ τους βγάζω καμιά εκατοστή με το ζόρι, γιατί και κενά υπήρχαν και αραιά ήταν. Όσοι δηλαδή ήταν και στη Θεσσαλονίκη.

Δεν είναι πολλοί, διότι αυτή τη μάζωξη την οργάνωσε η ΝΔ, η Χρυσή Αυγή, ολόκληρη η Δεξιά και κάμποσοι άλλοι δήθεν “πατριώτες” από αυτούς που πουλάνε τα πάντα στους ξένους τοκογλύφους. Από κοντά και κάποιοι αριστεροί που πίστεψαν ότι θα πάρουν ψήφους, αλλά μάλλον την πάτησαν.
Πάνω απ' όλα όμως συμμετείχε η Εκκλησία, επίσημα αυτή τη φορά. Να θυμίσω πόσα εκατομμύρια υποστηρίζει πως εκπροσωπεί; Και όλοι αυτοί ίσα που γέμισαν μια πλατεία; Μετά από τόση προετοιμασία και προπαγάνδα; Μετά από τέτοια κινητοποίηση όλων των κομματικών μηχανισμών;

Αν αυτό το θεωρούν κατόρθωμα, ας τους αφήσω στα σύννεφα, θα πέσουν από κει και θα τσακιστούν.
Σωστά ειπώθηκε λοιπόν πως ο κόσμος γύρισε την πλάτη σε μια πολεμοκάπηλη φιέστα. Και είναι πολεμοκάπηλη γιατί αυτό που ζητήθηκε στην ουσία είναι η επιβολή της θέλησης της Ελλάδας στην FYROM. Μπορώ να ρωτήσω πως ακριβώς θα πετύχουν κάτι τέτοιο; Πως θα πείσουν ένα ένα άλλο λαό να αλλάξει σύνταγμα και ονομασία; Γιατί ως τώρα κάτι τέτοιες απαιτήσεις μεταξύ κρατών γίνονται μόνο με πολύ συγκεκριμένους τρόπους. Κι αν μας ζήταγε κάποιο άλλο κράτος εμάς να μην λεγόμαστε Έλληνες θα το δεχόμασταν; Καλά, για το σύνταγμα δεν ρωτάω, ήδη του άλλαξαν τα φώτα με τα Μνημόνια...

Είναι φυσικά και αποπροσανατολιστικό, αφού τα σπίτια μας κινδυνεύουν από τους τοκογλύφους όχι από γειτονικούς λαούς...

Λοιπόν ακούστε: Δεν πολεμάμε για κανένα κερατά. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο κι αυτό ήταν σαφές μετά το φιάσκο που έπαθε η Δεξιά. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ, ο κόσμος που κάηκε είναι πολύ πιο υποψιασμένος σήμερα από παλαιότερα...
Όσοι πήγατε και ντυθήκατε κρατήστε τις στολές για το Καρναβάλι...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger