Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΤΑ ΧΥΔΑΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΗΣ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ




Χθες κάποιος (παρεμπιπτόντως ξυδάκι να πιει) τσαντίστηκε επειδή παρομοίασα την Αχτσιόγλου με την Κλάρα Πετάτσι.Είχε δίκιο,έπρεπε να την παρομοιάσω...με την Εύα Μπράουν μιας και η αγαπητικιά του Χίτλερ ήταν πιο κοντά στον Γκέμπελς,από τον οποίο έμαθε την "τέχνη" του!

Δηλώνει λοιπόν η...γκεμπελίσκη υπουργός δια βήματος της Βουλής:"Η διάταξη δεν αλλάζει τον τρόπο λήψης απόφασης για απεργία. Η απόφαση για απεργία λαμβάνεται πάντα με την σχετική πλειοψηφία των παρόντων".

Μάλιστα.Η απόφαση λαμβάνεται από τη σχετική πλειοψηφία των παρόντων.Έλα όμως που έρχεται το ίδιο το φασιστικό έκτρωμα του πολυνομοσχεδίου που την διαψεύδει:

Άρθρο 211:"Προστίθεται στο εδάφιο 2 του άρθρου 8 του ν.1264/1982 το παρακάτω εδάφιο:
Ειδικά για τη συζήτηση ΚΑΙ ΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ κήρυξης απεργίας απαιτείται η παρουσία τουλάχιστον του 1/2 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών"!

Ερώτηση λοιπόν αφελούς:Ας πούμε πως συνεδριάζει ένα Α σωματείο με ενεργά 100 μέλη για να αποφασίσει να κηρύξει απεργία.Στη συνεδρίαση παραβρίσκονται 51 μέλη.Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας ή λίγο πριν 2 μέλη αποχωρούν και τα υπόλοιπα 49 ψηφίζουν υπέρ της απεργίας.Η απόφαση για απεργία είναι έγκυρη ή όχι από τη στιγμή που βράθηκαν στην κάλπη 49 αντί για 51 ψηφοδέλτια?

Αχτσιόγλου όταν εσύ πήγαινες για να σε μάθουν μαγειρέματα ψηφοφοριών κάποιοι άλλοι είχαν...κολλήσει πάμπολλα ένσημα στο αντικείμενο!Άντε τώρα να δεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό αν μπήκε το παχυλό μηνιάτικο γιατί μόνο γι αυτό κάνεις!


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2018/01/blog-post_443.html#ixzz53xNEjue4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger