Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Ηράκλειο: Συγκλονίζει η απόπειρα αυτοκτονίας επιχειρηματία – Ήπιε χλωρίνη για να «ξεφύγει» από τα χρέη στην εφορία!


Η απόπειρα αυτοκτονίας του γνωστού στο Ηράκλειο επιχειρηματία αναστατώνει. Στο κόκκινο η αγωνία των συγγενών του. Κρίσιμες οι επόμενες ώρες...

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής (07-01-2018) ένας 60χρονος Ηρακλειώτης , ο οποίος κατανάλωσε χλωρίνη σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η δυσμενής οικονομική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει τον οδήγησε στην απόπειρα αυτοκτονίας. Όπως όλα δείχνουν ήπιε χλωρίνη και έπεσε από ύψος.

Άμεσα συγγενικά του πρόσωπα τον οδήγησαν στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Οπως ανέφερε ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Τασσόπουλος, ο 60χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση. “Ο ηλικιωμένος άνδρας βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, ενώ φέρει πολλαπλά τραύματα στο σώμα του, πιθανότατα από πτώση” ανέφερε ο ίδιος.
Απόγνωση για τα χρέη στην εφορία

Τα χρέη στην εφορία βασάνιζαν τον επιχειρηματία αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι θα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Στενοί συγγενείς του καταθέτουν στην αστυνομία, σε μια προσπάθεια να αποσαφηνιστούν τα αίτια της παρολίγον τραγωδίας.

Η αγωνία για τον 60χρονο κορυφώνεται με τους δικούς του ανθρώπους να παραμένουν στο ΠΑΓΝΗ και να περιμένουν από τους γιατρούς μια ευχάριστη είδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger