Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Όταν ο "πατριώτης" Φράγκος του συλλαλητηρίου καλούσε το 2015 να ψηφίσουμε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, υπέρ των δανειστών


Πύρινος λένε πολλοί ο λόγος του στρατηγού Φράγκου Φράγκου στο σημερινό συλλαλητήριο για την οικειοποίηση της ιδιοκτησίας του όρου Μακεδονία. Πατριώτης, αγνός λένε πολλοί.

Ακροδεξιός, βολεμένoς από το σύστημα λέμε εμείς, και θυμίζουμε.

Το 2012 διετέλεσε υπηρεσιακός Υπουργός και όταν χρειάστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση να πληρώσει δόση δανείου στους δανειστές είπε ένα μεγάλο ΝΑΙ.

Το 2015 στο δημοψήφισμα, ο "πατριώτης", "ασυμβίβαστος" Φράγκος, με ανακοίνωση του προτείνει στους Έλληνες να υποκύψουν στον εκβιασμό των δανειστών και να ψηφίσουμε ΝΑΙ.

Διαβάζουμε στην Καθημερινή τότε:

Θέση υπέρ του ΝΑΙ στο επερχόμενο δημοψήφισμα πήρε με σχετική του δήλωση ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ και πρώην Υπουργός Εθνικής Αμυνας Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.


Ο κ. Φράγκος στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:


«Θλίβομαι, διότι με ανευθυνότητα και αμετροέπεια της συγκυβέρνησης διασύρεται η πατρίδα μας και οι Ελληνες διεθνώς, ενώ οδηγούμεθα σε ατραπούς δύσκολες με αβέβαιο μέλλον και την πλήρη πτωχοποίηση συνεπεία της εγκληματικής ανευθυνότητας αυτών που εξαπάτησαν με αίολες και ψευδείς υποσχέσεις και έχουν υφαρπάξει τη ψήφο του ελληνικού λαού.


Επιβάλλεται, όσο ποτέ άλλοτε, οι Ελληνες να αποφασίσουν με σύνεση και ψυχραιμία, για την επιβίωση μας ως έθνους μέσα στην Ευρώπη με ένα ηχηρό ΝΑΙ την Κυριακή!


Δεν υπόκεινται τέλος σε καμία διαπραγμάτευση οι ηθικές αξίες και αρχές που μας διέπουν, ως έλληνες διηνεκώς για κανένα ανερμάτιστο και ανιστόρητο που προτάσσει το κομματικό του συμφέρον.» 



Υπενθυμίζεται πως επιστολή υπέρ του «ναι» υπογράφουν 65 ανώτεροι και ανώτατοι απόστρατοι στρατιωτικοί ανάμεσα στους οποίους και οι επίτιμοι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Ι. Βερυβάκης, Δ. Σκαρβέλης, Δ. Γράψας, οι επίτιμοι αρχηγοί ΓΕΝ Ε. Λαγάρας και Ηρ. Δρίκος και οι επίτιμοι αρχηγοί ΓΕΑ και ΑΤΑ Βασίλειος Κλόκοζας, Κωνσταντίνος Χίου, Βασίλειος Κατσιαντώνης, και Ιωάννης Πατσαντάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger