Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

Αγωνία


«Μας απασχολεί ιδιαίτερα το πρόβλημα των κενών θέσεων εκπαιδευτικών στα σχολεία μας» υπογράμμισε ο δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης, εκφράζοντας την αγωνία του για τα δυσεπίλυτα προβλήματα του νησιού.
Μιλώντας στη στήλη και μεταφέροντας το κλίμα μεταξύ των κατοίκων τόνισε πως ενώνουν τη φωνή τους με το αίτημα γονιών και μαθητών για κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών.

Τιμάται σήμερα η επέτειος απελευθέρωσης του Βόλου με την παρουσία της Γραμματέα του Περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας, Μαρίνας Χρυσοβελώνη,


Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την 73η Επέτειο της Απελευθέρωσης του Βόλου από τα στρατεύματα Κατοχής των Γερμανών πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί.
Οι εκδηλώσεις που διοργανώνουν ο Δήμος Βόλου με τη συμμετοχή αντιστασιακών οργανώσεων, ξεκίνησαν με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στις 11.00 το πρωί, ανήμερα της επετείου, στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου (πίσω από το Δημαρχείο Βόλου και δίπλα από το περίπτερο του ΕΟΤ), παρουσία του Βουλευτή μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλλή, του ασκούντα χρέη Δημάρχου Θάνου Θεοδώρου, του Νομαρχιακού συμβούλου, Γιώργου Καλτσογιάννη, της Γραμματέα του Περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, του αιρετού Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, των τοπικών στρατιωτικών Αρχών και αντιστασιακών.

Panathinaikos - Bamberg Live Stream

Εποχές Πιουριφόι με… «πρώτη φορά Αριστερά»

Αμερικανόδουλοι εναντίον Γερμανόδουλων. Αυτή ήταν η εικόνα του ελληνικού αστικού Τύπου το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Η «Καθημερινή» του Αλαφούζου και το «Εθνος» του Σαββίδη πανηγύριζαν για «επενδυτικές ευκαιρίες» και «βάσεις συνεργασίας», ενώ τα «Νέα» του Μαρινάκη μιλούσαν για «φιάσκο» και για «ακριβή φωτογραφία» που θα κοστίσει 2,4 δισ. Οπως τις πρώτες δεκαετίες μετά την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους, που τα κόμματα έπαιρναν τον τίτλο της μεγάλης δύναμης που πρακτόρευαν (Αγγλικό, Γαλλικό, Ρωσικό).

Live streaming Μίλαν - ΑΕΚ Europa League AC Milan - AEK Athens Live Stream

ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΡΧΟΥ (ΝΤΑΚΗ ΑΘΗΝΑ) ΜΗΝΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ2017 1.282,50 ΕΥΡΩ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου