Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

Ερχεται στη Βουλή νόμος για ελεύθερα τρίφυλλα

Ερχεται στη Βουλή νόμος για ελεύθερη κάνναβη -Ηδη τα πρώτα «όχι» από ΑΝΕΛ


Η αποποινικοποίηση της ινδικής κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς είναι η επόμενη δοκιμασία για τους βουλευτές της συγκυβέρνησης.
Μαξίμου και ΣΥΡΙΖΑ είναι ενοχλημένοι με τους αντάρτες βουλευτές που είτε καταψήφισαν άρθρα του νομοσχεδίου για τη διόρθωση φύλου, είτε ήταν απόντες, αλλά και με τους βουλευτές των ΑΝΕΛ που ο καθένας ψήφισε ό,τι ήθελε.

Το ΚΚΕ καταδικάζει την επίθεση σε αφισοκολλητές της ΠΕΝΕΝ

Το ΚΚΕ καταδικάζει την επίθεση σε αφισοκολλητές της ΠΕΝΕΝ

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο καταδικάζει το ΚΚΕ την επίθεση που δέχτηκε, τα ξημερώματα της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου στον Πειραιά, κλιμάκιο αφισοκολλητών της ΠΕΝΕΝ (Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού), από οργανωμένη ομάδα φασιστοειδών, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός από τους αφισοκολλητές.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα από το λιμένα της Σκιάθου στο λιμάνι του Βόλου 45χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, με το  Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ» Ν.Σ. 158, από το λιμένα της Σκιάθου στο λιμάνι του Βόλου, 45χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.  

Δαιμόνιος Σκλαβενίτης: Ποιο νέο προϊόν βάζει στα σούπερ μάρκετ και τρελαίνει κόσμο

ypallilos-sklaveniti


Ποιο νέο προϊόν βάζει στα σούπερ μάρκετ ο Σκλαβενίτης;
Στον τομέα της επεξεργασίας κρέατος επεκτείνει τη βιομηχανική του δραστηριότητα ο όμιλος Σκλαβενίτη κάνοντας έναν ακόμη μεγάλο βήμα στη συγκεκριμένη κατεύθυνση μετά την επιτυχημένη κίνηση με τα προϊόντα οικιακής χρήσεως «Γλάρος».

Δεύτερη μέρα λουκέτο στο ΓΕΛ – ΕΠΑΛ Σκοπέλου λόγω έλλειψης εκπαιδευτικών


Ιδίως οι τελειόφοιτοι μαθητές αγωνιούν για την κάλυψη της ύλης ενόψει πανελλαδικών εξετάσεων
 Χθες εγκρίθηκαν αναπληρωτές για την κάλυψη των κενών στα νησιά 
Κλειδωμένα παρέμειναν χθες τα λουκέτα στο Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο Σκοπέλου, με τους μαθητές του νησιού να διεκδικούν καθηγητές για την κάλυψη των κενών που υφίστανται σε βασικές ειδικότητες. Μέχρι σήμερα, στα σχολεία γίνονται μόνο τρίωρα μαθήματα, και ειδικά οι τελειόφοιτοι μαθητές που ετοιμάζονται για τις πανελλαδικές, αγωνιούν για την κάλυψη της διδακτέας ύλης. Μόλις χθες, ήρθαν στη Δευτεροβάθμια αναπληρωτές για την κάλυψη των κενών στα νησιά, θα γίνουν οι τοποθετήσεις από το υπηρεσιακό συμβούλιο και θα κληθούν να αναλάβουν καθήκοντα.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου