Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017

Το πρόγραμμα δακοκτονίας στην Σκόπελο


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει τους ελαιοκαλλιεργητές, τους κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους των παρακάτω περιοχών ότι κρίνεται απαραίτητη η επέμβαση για την προληπτική καταπολέμηση του δάκου της ελιάς, σύμφωνα με τα ποσοστά και βιολογικά χαρακτηριστικά του δακοπληθυσμού που προέκυψε από τις πληροφορίες του δικτύου παγίδων (αριθμό ακμαίων, την αναλογία φύλλου και ωριμότητα των θηλυκών ακμαίων του δάκου της ελιάς), τις επικρατούσες και αναμενόμενες καιρικές συνθήκες (θερμοκρασία, σχετική υγρασία και ταχύτητα αέρα).

Οι έλεγχοι των εφοριακών θα πρέπει να γίνονται με μέτρο

Οι έλεγχοι των εφοριακών θα πρέπει να γίνονται με μέτρο


Να γίνονται συντονισμένα και με μέτρο οι έλεγχοι από τα κλιμάκια των αρμοδίων υπηρεσιών στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της Ρόδου, ζητά από τον πρόεδρο της ανεξάρτητης αρχής δημοσίων εσόδων Γιώργο Πιτσιλή, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Νίκος Μπόνης.

Διακομιδή 72χρονου από τη Σκόπελο στον Βόλο

Στο λιμάνι του Βόλου διακομίσθηκε χθες στις 9 το βράδυ από τη Σκόπελο ένας 72χρονος, που μεταφέρθηκε κατόπιν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, καθώς έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.  Ο 72χρονος, που φέρεται να υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, μεταφέρθηκε με μέριμνα του Λιμενικού Σώματος από τη Σκόπελο στον Βόλο με το ταχύπλοο σκάφος “Αξιον Εστί”.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου