Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Τσακνή, να βγάλεις το σκασμό εσύ δοτέ τσόγλανε!


Σήμερα σε εκδήλωση της ΕΡΤ για ένα μνημείο για τον αγώνα ενάντια στο μαύρο της ΕΡΤ που ξεκίνησε το 2013 και δικαιώθηκε το 2015 όταν άνοιξε πάλι η δημόσια τηλεόραση, έλαβε χώρα ένα απαράδεκτο επεισόδιο!

Κι ο Άγιος θέλει το.....skopelos-news

Επόμενη μέρα (μετά την ανάρτηση) και πήραν φωτιά τα πριόνια στο Λουτράκι.

Σας τσίμπησε μέδουσα ή τσούχτρα; Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε


της Kλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή βιολόγος, medlabnews.gr

7/6: Απόφαση του εφετείου του Τάσου Θεοφίλου

Υπό απόλυση χιλιάδες συμβασιούχοι -Τι σημαίνει η εγκύκλιος του ΥΠΕΣ


«Μπαλάκι» μεταξύ του υπουργείου Εσωτερικών και των δημάρχων έχουν γίνει οι χιλιάδες συμβασιούχοι –«παρατασιούχοι», των οποίων οι παρατάσεις κρίθηκαν αντισυνταγματικές από την Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου....
Κι αυτό γιατί κανείς δεν γνωρίζει ποιο καθεστώς ισχύει στο μεσοδιάστημα από την 7.6.2017 που, όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών δημοσιεύθηκε η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου ή από 30.6.2017 όπως έχει πει ο Π. Σκουρλέτης, μέχρι να υπογραφούν οι νέες, έως 31.3.2018, συμβάσεις τους, ακόμη και στα τέλη Ιουλίου, δηλαδή, για διάστημα έως και 53 ημερών!

ΝΑΙ και στην απαλλαγή των μελών του ΤΑΙΠΕΔ από τον Τσίπρα

Photo published for ΝΑΙ και στην απαλλαγή των μελών του ΤΑΙΠΕΔ από τον Τσίπρα

ΝΑΙ σε όλους ο Τσίπρας | όλους εκτός από το λαό

Photo published for ΝΑΙ σε όλους ο Τσίπρας | Όλους εκτός από το λαό

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα στις Σποράδες

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για σήμερα Δευτέρα 03 Ιουλίου προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:

Σκόπελος καλό παράδεισο στον Ρηγίνο Γκίκα


Ο Ρηγίνος Γκίκας   απεβίωσε εχθές στην Αθήνα στον Νέο κόσμο Περιστέρι όπου και έμενε η κηδεία του  θα θα πραγματοποιηθεί  σήμερα στις 5 μ μ στον Αίγιο Βασίλειο τα  συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και στον αδερφό του  Βασίλη Γκίκα από το Σκόπελος νιους

Διακεκριμένοι καλλιτέχνες στη Σκόπελο


Εργαστήρια μουσικής και τραγουδιού (singing workshops) διοργανώνονται και φέτος στη Σκόπελο από τον διευθυντή Μιούζικαλ του Μίντλαντς, Rod Iliffe, προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολλών φιλόμουσων που θα συνδυάσουν τη συμμετοχή τους με τις διακοπές τους στο νησί. H πολύ σημαντική διοργάνωση που ξεκίνησε χθες Σάββατο 1η Ιουλίου, θα συνεχιστεί σήμερα Κυριακή 2 Ιουλίου, δίνοντας ξεχωριστό χρώμα στο νησί.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου