Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017

Προδοσία της Σκιαθιτισας Πλωμαρίτου Κυριακής


Μετά τις χθεσινές εξελίξεις με την εκλογή Διοικούσας Επιτροπής στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, ο συνδυασμός ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025 του Τρύφωνα Πλαστάρα, διέγραψε από τους κόλπους του την σύμβουλο Κυριακή Πλωμαρίτη. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:


Σήμερα ημέρα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12:00 συνεδρίασαν οι εκλεγμένοι του Συνδυασμού «Μαγνησία 2025»  με παρόντες τους παρακάτω:
1.  Πλαστάρας Τρύφων, 2. Σαββάκης Αριστείδης, 3. Μίχας Δημήτριος, 4. Σταυρίδης Αθανάσιος, 5. Γκαμπλιά Παρασκευή, 6. Χριστοφή Ζωγραφούλα, 7. Χριστοδουλιάς Βασίλειος, 8. Πλαστάρας Ελευθέριος, 9. Τόρης Γεώργιος, 10. Πελεκούδας Κων/νος, 11. Μαουσίδης Σεραφείμ, 12. Βαρούτσικος Γεώργιος.
Διαπιστώθηκε η απουσία της Πλωμαρίτου Κυριακής η οποία παρότι είχε εγκαίρως προσκληθεί δεν εμφανίστηκε.
Με μοναδικό θέμα: Διαγραφή Πλωμαρίτου Κυριακής.
Το λόγο ζήτησε ο κύριος Μίχας Δημήτριος ο οποίος είπε ότι αισθάνεται ένοχος για την προδοσία της Πλωμαρίτου Κυριακής μιας και νιώθει ο ηθικός αυτουργός για την συμμετοχή της στο Συνδυασμό. Είπε ότι η συμπεριφορά της ήταν ανήθικη έναντι της παράταξης και σίγουρα προσχεδιασμένη γιατί παρά την καθημερινή επαφή μαζί της, ουδέποτε του εξέφρασε την επιθυμία της για συμμετοχή στη Διοικητική Επιτροπή αν και της ζητήθηκε επανειλημμένα. Για το λόγο αυτό ζήτησε την διαγραφή της από το Συνδυασμό.

Μετά από διαλογική συζήτηση πάρθηκε ομόφωνη απόφαση διαγραφής από τον Συνδυασμό «Μαγνησία 2025» της εκλεγμένης στο τουριστικό τμήμα Πλωμαρίτου Κυριακής, η οποία έλαβε 29 ψήφους σε σύνολο των 1.034 που έλαβε συνολικά ο Συνδυασμός «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025». Η πρόταση της διαγραφής και η ομόφωνη έγκρισή της έγινε μετά από την αυθαίρετη και προκλητική προς το Συνδυασμό απόφαση της Πλωμαρίτου Κυριακής να θέσει τον εαυτό της υποψήφιο στη θέση της Β’ Αντιπροέδρου για την συγκρότηση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Η κίνησή της αυτή έγινε χωρίς καμία ενημέρωση προς το Συνδυασμό μας και μόνο με τη δική της βούληση, μη λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις και τις ομόφωνες αποφάσεις του Συνδυασμού «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025».
Μετά από  την ομόφωνη απόφαση του Συνδυασμού μας να διαγράψει την Πλωμαρίτου Κυριακή η οποία είναι πλέον ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Σύμβουλος ζητούμε την απομάκρυνση της από την θέση της Β’ Αντιπροέδρου και ζητούμε νέες εκλογές για την ανάδειξη της θέσης που θα ανήκει στην παράταξη μας όπως ο νόμος ορίζει.

Επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματος ενώπιον κάθε αρμόδιας αρχής και δικαστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου