Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Για τριπλό «χτύπημα» θα πάει η ΑΕΚ τον Ιανουάριο

Για τριπλό «χτύπημα» θα πάει η ΑΕΚ τον Ιανουάριο

Αναπροσαρμογή στο μεταγραφικό πλάνο της ΑΕΚ φέρνει ο σοβαρός τραυματισμός του Γιόχανσον

Την επόμενη μέρα μετά το νέο κρούσμα ατυχίας που την έπληξε είναι αναγκασμένη να σχεδιάσει η ΑΕΚ. 


Ο σοβαρός τραυματισμός του Γιόχανσον προστέθηκε σ’ εκείνον του Μάνταλου και ως τον Γενάρη τουλάχιστον η «Ένωση» θα επιδιώξει να καλύψει εκ των έσω και το δικό του κενό.

Κάτι που σημαίνει μεγαλύτερη ενεργοποίηση του Γαλανόπουλου, ακόμα πιο αναγκαία ένταξη του Κονέ, βοήθειες από τον Τζανετόπουλο και τον Αϊντάρεβιτς (έστω κι αν ο τελευταίος δεν έχει αγωνιστεί ακριβώς με επιτυχία στη θέση) και υπηρεσιακές λύσεις, αν χρειαστεί, από τους Μπακάκη και Τσόσιτς. 
Αφού βγάλουν λοιπόν τα οκτώ σημαντικά παιχνίδια που μεσολαβούν για όλες τις διοργανώσεις μέχρι τη μεταγραφική περίοδο, οι «κιτρινόμαυροι» είναι διατεθειμένοι να κινηθούν και στη μεταγραφική αγορά.

Έτσι, η ΑΕΚ θα επιδιώξει να ενισχυθεί με τρεις παίκτες, όπως αναφέρει η «Live Sport», στην προσπάθεια να μείνει δυνατή και ανταγωνιστική στη μάχη του τίτλου:

Έναν αριστερό μπακ (που θα αντικαταστήσει τον Βινίσιους), έναν αριστερό εξτρέμ αντί του Τρίστασον που ψάχνεται να φύγει και έναν ακόμα χαφ που θα μπορεί να δίνει ανάσες στον Σιμόες, αλλά και να αγωνίζεται μαζί του στη μεσαία γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger