Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Στη Σκιάθο υψηλόβαθμα στελέχη του ρωσικού γίγαντα Gazprom

Την Σκιάθο επέλεξε ο ρωσικός κολοσσός φυσικού αερίου Gazprom για τη διεξαγωγή της τελευταίας συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή του Έλληνα επιχειρηματία Δημήτρη Κοπελούζου.
Τα μέλη του Δ.Σ. της Gazprom έφθασαν στο νησί του Παπαδιαμάντη με τρία λίαρ τζετ, ενώ ο Δ. Κοπελούζος μετέβη με το πολυτελές σκάφος του.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Princess, όπου και κατέλυσαν τα υψηλόβαθμα στελέχη του ομίλου για ένα διήμερο, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.
Σημειώνεται ότι η GAZPROM, μέσω της θυγατρικής της GAZPROMEXPORT LTD, και ο Όμιλος Κοπελούζου κατέχουν ισομερώς το σύνολο των μετοχών της «Προμηθέας Gas», μιας ελληνορωσικής εταιρείας που ιδρύθηκε το 1991, με έδρα την Αθήνα.
Η GAZPROM είναι ένας από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς ομίλους παγκοσμίως και ο κυριότερος προμηθευτής φυσικού αερίου στην Ευρώπη. Ο ρωσικός ενεργειακός γίγαντας διαθέτει το μεγαλύτερο σε μήκος σύστημα μεταφοράς φυσικού αερίου στον κόσμο (156.900 χλμ.) και διαχειρίζεται πάνω από 514.200 χλμ. δικτύων διανομής φυσικού αερίου. Η GAZPROM εξάγει φυσικό αέριο σε 31 χώρες της Ευρώπης και της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger