Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Πλειστηριασμός διαμερίσματος για οφειλή 500 ευρώ από κοινόχρηστα


Οι πλειστηριασμοί άρχισαν να αποκτούν ταξικό χαρακτήρα. Αν είσαι άνεργος ή με μικρό εισόδημα, δεν μπορείς να ανταποκριθείς στη φοροεπιδρομή και στο υψηλό κόστος ζωής που επιβάλλει το κατοχικό καθεστώς. Μοιραία η περιουσία σου θα περάσει στο δημόσιο και από εκεί θα ρευστοποιηθεί στα αρπαχτικά που καραδοκούν. ..


Αυτοί που έφαγαν, έκλεψαν, λεηλάτησαν τον δημόσιο πλούτο και μας χρεωκόπησαν, έβγαλαν τα κλοπιμαία σε τράπεζες του εξωτερικού. Το πολιτικό σύστημα σε συνεννόηση με τους δανειστές, τους χάρισε παραγραφή. Το έλλειμμα όμως που προκάλεσαν στα δημόσια ταμεία, δεν παραγράφεται. Καλύφτηκε με δανεισμό. Αυτά τα δάνεια πληρώνονται τώρα με το αίμα του φτωχού ανθρώπου.
Με βαριά φορολογία που δεν εξαιρεί τους μη έχοντες εισόδημα. Με νόμους που δεν προστατεύουν τον πολίτη όταν βρίσκεται σε αντικειμενική αδυναμία να εκπληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις. Με ένα κόστος ζωής δυσβάσταχτο ως χώρα της ευρωζώνης που έχει πτωχεύσει. Η αυτοαποκαλούμενη αριστερή κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός ως σύγχρονος Γκάουλαϊτερ, εξοντώνουν χωρίς κανέναν ενδοιασμό τους αναξιοπαθούντες της κοινωνίας.

Όπως αναφέρει το pelop.gr
Χθες το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε μια ακόμα κινητοποίηση παρεμπόδισης πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Πατρών, όπου η συμμετοχή το τελευταίο διάστημα αρχίζει να ατονεί.
Ωστόσο, τα μέλη της Κίνησης Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών είχαν χθες για πρώτη φορά παρουσία και στο Ειρηνοδικείο Ακράτας, όπου παρεμπόδισαν τον πλειστηριασμό ενός μικρού διαμερίσματος που εκποιείτο με τιμή πρώτης προσφοράς 35.000 ευρώ, για οφειλή περίπου 500 ευρώ από κοινόχρηστα, η οποία έχει αυξηθεί σήμερα σε περίπου 4000 ευρώ λόγω προσαυξήσεων, τόκων και δικαστικών εξόδων.

Τα μέλη της ΚΥΚΑ κάνουν λόγο για ένα διαμέρισμα μικρού εμβαδού, το οποίο είναι σε άθλια κατάσταση λόγω της οικονομικής αδυναμίας της ιδιοκτήτριας να το συντηρήσει.
 Στο σημείο κατέφθασε και αστυνομική δύναμη που περιορίστηκε όμως στην καταγραφή των στοιχείων των μελών της κίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger