Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Ο Αλ. Ευσταθίου πρόεδρος των ξενοδόχων Σκιάθου

Ο Αλέκος Ευσταθίου, νέος πρόεδρος στο ΔΣ της Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου

Νέα σελίδα ανοίγει για την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, με τον Αλέκο Ευσταθίου να προκρίνεται στη θέση του νέου προέδρου του ΔΣ, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση μεταξύ των υποψηφίων, μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν προχθές στην αίθουσα του Λυκείου Σκιάθου.

Η λίστα των υποψηφίων για το νέο ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου έχει ως εξής κατά σειρά κατάταξης: Αλέκος Ευσταθίου 47 σταυροί, Ερουλία Διολέττα 32, Ηλίας Ανδριτσόπουλος 31, Βερβέρη Κυριακή 26 και Σαντίκου Αικατερίνη 24, οι οποίοι εκλέγονται. Η Μαρία Καρούμπα με 18 σταυρούς θα είναι αναπληρωματικό μέλος στο νέο ΔΣ.
Ο Αλέκος Ευσταθίου, γνωστός και επιτυχημένος επιχειρηματίας της Σκιάθου, δραστηριοποιείται επί τριάντα περίπου χρόνια στο πεδίο του τουρισμού.
Οι βασικές κατευθυντήριες γραμμές της δράσης που προτίθεται να αναπτύξει το νέο ΔΣ όπως τόνισε ο ίδιος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, είναι η επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν και το ευρύτερο άνοιγμα της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου «για να προσεταιριστούμε και άλλα μέλη και να αυξήσουμε την παρουσία και τη δύναμή μας», υπογραμμίζει ο κ. Ευσταθίου. Τρίτος και εξίσου βασικός στόχος είναι «να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας παντού. Στην τοπική κοινωνία και γενικά στα δρώμενα», όπως επισημαίνει ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
NewsAlloy button