Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Πιο κοντά στην εξαγορά της «Πήγασος» ο Σαββίδης

Πιο κοντά στην εξαγορά της «Πήγασος» ο Σαββίδης - Media

Ένα βήμα πιο κοντά φαίνεται να είναι ο Ιβάν Σαββίδης στην απόκτηση της πλειοψηφίας της εκδοτικής εταιρίας ΠΗΓΑΣΟΣ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σήμερα Πέμπτη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν το υψηλόβαθμο στέλεχος του ομίλου Σαββίδη, Αρτούρ Νταβιτιάν, ο διευθύνων Σύμβουλος της ΠΗΓΑΣΟΣ, Φ. Μπόμπολας, και εκπρόσωποι των πιστωτριών τραπεζών.
Κατά τη συνάντηση οι κ.κ. Νταβιτιάν και Μπόμπολας έθεσαν υπόψη των εκπροσώπων των τραπεζών επιχειρηματική συμφωνία στην οποία έχουν καταλήξει. Οι δυο επιχειρηματίες, σύμφωνα πάντοτε με πληροφορίες, αποδέχθηκαν τους αυστηρούς όρους που έθεσαν οι τράπεζες για να γίνει αποδεκτή η συμφωνία.
Βάσει των όσων συζητήθηκαν στη σύσκεψη ο όμιλος του κ. Σαββίδη θα αναλάβει δάνεια περίπου 100 εκατ. ευρώ της ΠΗΓΑΣΟΣ και θα εισφέρει 20 εκατ. ευρώ στην εταιρία. Τα ακίνητα του ομίλου της ΠΗΓΑΣΟΣ θα περάσουν στην κυριότητα των τραπεζών ενώ οι τράπεζες θα διαγράψουν οφειλές περίπου 70 εκατ. ευρώ.
Κατά πληροφορίες πάντοτε, βασική προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί η συμφωνία είναι να τεθεί σε ισχύ η νομοθετική κάλυψη των τραπεζικών στελεχών για τις διαγραφές δανείων σε επιχειρηματικές αναδιαρθρώσεις.

Πηγή: newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου