Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0: Ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης με Λάζαρο!

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0: Ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης με Λάζαρο!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν η χρυσή αλλαγή του Μανόλο Χιμένεθ και με ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή στο 85' χάρισε στην 'Ενωση το τρίποντο που της επιτρέπει να ελπίζει για την πρωτιά στα play off!

Αν και θα απομένουν ακόμη τρεις αγώνες, η αλήθεια είναι ότι τόσο στην ΑΕΚ όσο και στον Παναθηναϊκός γνωρίζουν πως το σημερινό μεταξύ τους ντέρμπι είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία τους.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το www.gazzetta.gr ΕΔΩ.

Με την ΑΕΚ να πετάει στα σκουπίδια το διπλό στην Τούμπα, χάνοντας στο ΟΑΚΑ από τον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό να έχει τον σχεδόν βέβαιο μηδενισμό στο ματς με τον ΠΑΟΚ, πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα ειδικά για τους πράσινους που κινδυνεύουν να βρεθούν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και να ξεκινήσουν πολύ νωρίς τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Κι οι δύο είναι «πιεσμένοι» ψυχολογικά, αλλά ειδικά στον Παναθηναϊκό η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη καθώς υπάρχει και το διοικητικό αδιέξοδο σε… εξέλιξη.

Στην Ένωση ο Μανόλο Χιμένεθ για μια ακόμη φορά επεφύλασσε εκπλήξεις καθώς άφησε εκτός αποστολής Βάργκας, Πατίτο (όπως και στην Τούμπα), αλλά και τον Γκάλο, έχοντας όμως στη διάθεση του τους Γαλανόπουλο. Μάνταλο που αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα.

Στον Παναθηναϊκό αντιθέτως ο Ουζουνίδης αναγκαστικά έπρεπε  να αφήσει εκτός αποστολής τους Μπέργκ, Κουλιμπαλί, Οδ. Βλαχοδήμος (τιμωρημένοι) και τους τραυματίες, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλη, Τελάντερ , αλλά στον αντίποδα επιστρέφουν οι Ζέκα, Λουντ με τον πρώτο να είναι στο βασικό σχήμα και τον δεύτερο να είναι στον πάγκο.

Οι συνθέσεις
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας, Αλμέιδα.
Στον πάγκο: Βούρας, Βινίσιους, Κολοβέτσιος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο, Πέκχαρτ.
Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στιλ, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Ρέις, Ζέκα, Εμποκού, Βλαχοδήμος, Μολίνς, Κλωναρίδης.
Στον πάγκο: Κοτσόλης, Ευαγγέλλου, Χουχούμης, Μπουμάλ, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Λέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger