Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Tι έκανε πριν το Survivor ο Σκιαθίτης Γιώργος Αγγελόπουλος;


Είναι αναμφισβήτητα ο παίκτης ριάλιτι που έχει σχολιαστεί περισσότερο από κάθε άλλον. Μία του εμφάνιση σε ένα από τα αγωνίσματα του Survivor είναι αρκετή για να πυροδοτήσει πλήθος σχολίων στο Twitter με τις επίδοξες μελλοντικές νυφούλες να σφάζονται στην ποδιά του. Όταν δε ο Γιώργος Αγγελόπουλος πλύθηκε και έκανε μπανάκι, το Ίντερνετ έπεσε!
Όμως από πού είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Τι έκανε πριν το παιχνίδι και γιατί τον φωνάζουν Ντάνο;
Ο αγαπημένος παίχτης όλων των γυναικών κατάγεται από την Σκιάθο ενώ το «Ντάνος» δεν είναι τίποτα από ένα παρατσούκλι, το οποίο ωστόσο έχει από πίσω του μία ιστορία. Οι γονείς του Γιώργου ήταν χωρισμένοι και ο ίδιος μεγάλωσε με έναν θείο του. Το παρατσούκλι του εν λόγω θείου στη Σκιάθο είναι Ντάνος και μάλιστα υπάρχει και φούρνος με το ίδιο όνομα. Γι’ αυτό ο ίδιος ο Γιώργος έχει ζητήσει να τον φωνάζουν έτσι.
Γεννημένος στις 8 Ιανουαρίου του 1982, ο Γιώργος Αγγελόπουλος διατηρεί πρατήριο υγρών καυσίμων στην επαρχιακή οδό Σκιάθου – Κουκουναριών μαζί με τον αδερφό του Χάρη.
Παράλληλα, τα καλοκαίρια διδάσκει σκι σε τουρίστες και ντόπιους που επισκέπτονται την παραλία της Αγίας Ελένης. Τον χειμώνα ασχολείται με το kick boxing και το ταε κβο ντο. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο σε σχεδόν επαγγελματικό επίπεδο καθώς ήταν αμυντικός τη σεζόν 2004 – 2005 στον Ολυμπιακό Βόλου, αμέσως μετά στη Ρόδο και επέστρεψε στη Β’ Εθνική με τον Εθνικό Αστέρα. Ωστόσο, η ζωή δε του φέρθηκε και με τον καλύτερο τρόπο. Μιλώντας στο showtime-cy, ο θείος του αποκάλυψε πως ο πατέρας του «έφυγε» και η μητέρα του αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
«Δεν έχει περάσει και τόσο εύκολα χρόνια. Έχασε τον πατέρα του και παλεύει μαζί με τον αδελφό του να είναι η μητέρα του καλά. Ο Γιώργος αγαπούσε πολύ τον πατέρα του. Δυστυχώς, όμως, έφυγε από αυτή την άσχημη ασθένεια πριν από δέκα χρόνια, όταν ο Γιώργος ήταν 24 ετών. Η μητέρα του μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία κι εκείνη, οπότε γι’ αυτό είναι τόσο δεμένος με την οικογένειά του», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Γιάννης.
Επιπλέον, ο συνέταιρός του, Παναγιώτης Μυγδαλάκης, μίλησε για τον 35χρονο Γιώργο στην εκπομπή La Biri Biri και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από τη ζωή του στη Σκιάθο.
«Είναι ευγενικό παιδί. Έχει βέβαια και τον τσαμπουκά του, δεν μπορεί να του κουνηθεί κάποιος εύκολα. Είναι πολύ δοτικός. Σου περνάει την αίσθηση ότι θέλει να σε βοηθήσει. Πιστεύει στον Θεό, αλλά δεν πηγαίνει κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Δεν πιστεύει στο κύκλωμα των παπάδων».
«Όταν έφυγε από τη Σκιάθο για το Survivor δεν είχε μόνιμη σχέση». – «Ήταν από κανάρα σε κανάρα δηλαδή»; – «Ναι».
«Η μητέρα του φοβάται, στεναχωριέται και τον περιμένει να γυρίσει πίσω. Στην αρχή ήταν πολύ στεναχωρημένη. Τώρα αρχίζει και το συνηθίζει σιγά σιγά».
Τέλος, να μην παραλείψουμε να σχολιάσουμε και τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα καθώς αυτές είναι εκπληκτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger