Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Το ξέσπασμα της Μενεγάκη κατά του Χανταμπάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Το ξέσπασμα της Μενεγάκη κατά του Χανταμπάκη - ΒΙΝΤΕΟ
Η Ελένη Μενεγάκη, σήμερα, μέσα από τον αέρα της εκπομπής της σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, αλλά και την περίφημη "κλίκα" των "Διασήμων".

Μεταξύ άλλων είπε: «Πιστεύω ότι έχει καταλάβει ότι αυτή η κακόγουστη πλάκα με το σουτιέν, που καθόλου δεν μας νοιάζει ποιανού ήταν, στο πρόσωπο της Ειρήνης, ήταν φάουλ και οι ψήφοι που δεν πήρε για να μείνει ήταν και για αυτό. Στην απάντησή του προσπάθησε να ρίξει βάρος στο ποιανής ήταν το σουτιέν, όχι στο ποια κοροϊδεύει. Το θέμα είναι ποια κορόιδευε. Ο συγκεκριμένος, δύο στις δύο ερωτήσεις δεν έδωσε απάντηση -ούτε για το σουτιέν, ούτε για τον Αγγελόπουλο. Νομίζω ότι καταλαβαίνει και λέει «ας μην την ξαναπατήσω να τελειώσει το θέμα».
Και πρόσθεσε: «Αν είμαι σε ένα δωμάτιο κλειδωμένη και όλη μέρα τα χώνω στον Γρηγόρη και τα λέω σε σένα και ξέρω ότι υπάρχουν κάμερες τριγύρω μου, μπορεί να μην ξέρω τι σκέφτεται ο κόσμος για μένα αλλά δεν ξέρω εγώ τι έχω πει; Όταν έκανε πλάκα με το σουτιέν της Λάουρας η κάμερα ήταν ντάλα μέρα μπροστά του και τους τράβαγε. Εκεί πέρα δεν υπάρχουν κρυφές κάμερες, δεν είναι Big Brother. Είναι η κάμερα εδώ, σε τραβάει κι εσύ λες. Μπορεί να μη φαντάζεσαι πως σε βλέπει ο κόσμος, αλλά το τι έχεις πει εσύ, καλό ή κακό, το ξέρεις».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
NewsAlloy button