Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

«Υπολογίζει Αραούχο η Λας Πάλμας»

«Υπολογίζει Αραούχο η Λας Πάλμας»Οσα κάνει ο Σέρχιο Αραούχο με τη φανέλα της ΑΕΚ δεν τρελαίνουν μόνο τους Ενωσίτες αλλά και τους ανθρώπους της Λας Πάλμας, οι οποίοι τον υπολογίζουν για την επόμενη σεζόν.

Από το βράδυ της Κυριακής, μετά το 3-0 επί του ΠΑΟΚ με τα όργια του Αργεντίνου επιθετικού, άπαντες συζητούν για το πώς θα καταφέρει η ΑΕΚ να τον κρατήσει και για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, δεν θα τα καταφέρει... Ή τουλάχιστον θα πρέπει να κάνει υπέρβαση για να πετύχει κάτι τέτοιο και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεθ.
Μιλώντας στον RNE (Radio Nacional de España en Canarias), ο Ραμίρεθ είπε ότι η Λας Πάλμας θα κρατήσει τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και ότι υπολογίζει και τον Αραούχο για την επόμενη σεζόν. Οπως αναφέρει η AS στο συγκεκριμένο κομμάτι, ο πρόεδρος της ομάδας των Κανάριων Νήσων είπε ότι η ΑΕΚ είναι αυτή την στιγμή «πολύ μακριά» σε ό,τι αφορά τα λεφτά που θα πρέπει να δώσει αν θέλει να αγοράσει τον Αραούχο, ο οποίος ήδη έχει γίνει το ίνδαλμα των Ενωσιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger