Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΑΔΩΝ Φτάνει ως τη Bουλή η AEK για τα... τερατουργήματα

Το θέμα του γηπέδου κυριαρχεί στην «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα. Οχι πάντως σε επίπεδο αντιπαράθεσης με τον δήμο, αλλά με βάση τον ξεσηκωμό που επικρατεί από πλήθος προσφυγικών σωματείων και οπαδών της ΑΕΚ που εκδηλώνουν καθημερινά τη θέλησή τους για εφαρμογή του νόμου και κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς».
Πλήθος Ποντιακών Συλλόγων της Αθήνας και άλλων περιοχών έχουν ήδη επικοινωνήσει με τη Συντονιστική Επιτροπή των Προσφυγικών Σωματείων και βρίσκονται σε επαφές ώστε να εγγραφούν στην όλη προσπάθεια.
Το θέμα έχει ήδη φτάσει από τα προσφυγικά σωματεία στη Βουλή και είναι εξαιρετικά πιθανό να έχει συνέχεια εκεί. Η πολιτική πίεση που ασκείται πλέον στον Βασιλόπουλο είναι αφόρητη, κάτι που ήταν ο στόχος της ΑΕΚ εξαρχής.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξε ειρηνική κατάληψη του δημαρχείου από οπαδούς της ΑΕΚ, ενώ εκπρόσωπος των προσφυγικών σωματείων προγραμμάτισε συνάντηση με τον Βασιλόπουλο για την ερχόμενη εβδομάδα.
Στη διαδικασία παρενέβη και η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ, η οποία τάσσεται υπέρ της πρωτοβουλίας των προσφυγικών σωματείων και τίθεται στη διάθεση της ΑΕΚ για όλες τις ενέργειες και πρωτοβουλίες που θα ακολουθήσουν.
Σε όλα αυτά, η μία και μοναδική έκκληση-παράκληση που φεύγει συνεχώς από τους ανθρώπους της ΑΕΚ προς όλους όσοι επικοινωνούν για να γνωστοποιήσουν ότι τάσσονται υπέρ των πρωτοβουλιών για το γήπεδο (οργανώσεων και προσφυγικών σωματείων) είναι: «Προς Θεού, όλες οι αντιδράσεις πρέπει να είναι απόλυτα ειρηνικές για να μη δώσουμε το παραμικρό άλλοθι σε αυτόν τον κύριο».
Σε ό,τι αφορά τον δήμαρχο και τις νέες αναφορές του, στην ΑΕΚ έκαναν λόγο για ασυναρτησίες με τις οποίες δεν πρόκειται να ασχοληθούν. Εκαναν λόγο για τερατουργήματα της νοσηρής φαντασίας του δημάρχου και παρέπεμπαν μάλιστα στην πρόσφατη ανακοίνωσή τους, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφεραν:
«Σε όλες τις συκοφαντικές αναφορές του κυρίου δημάρχου, το μόνο που του απαντάμε είναι ότι η ΑΕΚ σε ολόκληρη αυτήν την επίπονη διαδρομή έχει τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση και έχει κρατήσει ηπιότατη στάση απέναντι στην πρωτοφανή αδιαλλαξία του. Εκείνος δεν σέβεται τον νόμο και τις αποφάσεις του ΣτΕ, στο οποίο εκείνος προσέφυγε!».
Επιμέλεια: Σταύρος Καζαντζόγλου-Γιώργος Κουτσούμπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger