Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΓΟΡΑΣ ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ ΓΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟ ΣΤΟ ΠΟΥΡΙ



Ζημιές στο κτίριο, στα δίκτυα και σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό του Δημοτικού Σχολείου Πουρίου, προξένησε ο ισχυρός κεραυνός ο οποίος έπληξε την περιοχή χθες το βράδυ, προκαλώντας παράλληλα διακοπή ηλεκτροδότησης σε μεγάλο τμήμα του χωριού.
Το σχολείο, με απόφαση της Δημοτικής Αρχής Ζαγοράς - Μουρεσίου, δεν λειτούργησε σήμερα και δεν θα λειτουργήσει ούτε αύριο Παρασκευή, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος στατικής επάρκειας από Μηχανικό και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα με τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.
Ο Δήμαρχος κ. Παν. Κουτσάφτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Απ. Κοντογιώργος και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Ζαγοράς - Μουρεσίου, επισκέφθηκαν την περιοχή που χτυπήθηκε από τον ισχυρό κεραυνό, ο οποίος διέλυσε το αλεξικέραυνο, προκάλεσε αποκόλληση πλακών από το δάπεδο του αυλόγυρου του σχολείου και αποκόλληση ορισμένων σοβάδων από τοίχους.

Η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης πραγματοποιήθηκε άμεσα και απομένει η καταγραφή και αποκατάσταση των ζημιών σε ηλεκτρολογικά δίκτυα και εξοπλισμό καθώς και σε ηλεκτρονικές συσκευές στο σχολείο ώστε τη Δευτέρα να επαναλειτουργήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger