Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Βγαίνει σε πλειστηριασμό το κατάστημα εμπόρου, όλοι στο Ειρηνοδικείο για να αποτρέψουν τον πλειστηριασμό.

Σε πλειστηριασμό βγαίνει την Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο
Αλμυρού το εμπορικό ακίνητο μέλους της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού . Η Ένωση απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα μέλη της να βρεθούν στο Ειρηνοδικείο για να αποτρέψουν τον πλειστηριασμό.
Η ανακοίνωση της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού
«Την Τετάρτη 14 -12 -2016 και ώρα 4μμ θα διεξαχθεί στο Ειρηνοδικείο Αλμυρού πλειστηριασμός εμπορικού ακινήτου ενός μέλους της Ενωσής μας, το ονοματεπώνυμο του οποίου μπορεί να είναι το δικό μας μετά από λίγο καιρό.
Το πρόβλημα δεν είναι προσωπικό, αλλά είναι ολόκληρου του κλάδου μας, που διώκεται από τις αποτυχημένες πολιτικές όλων των τελευταίων χρόνων.
Επειτα από τρεις ανακεφαλαιοποιήσεις Τραπεζών με τις οποίες ο ελληνικός λαός έσωσε από χρεοκοπία τις ελληνικές Τράπεζες με αιματηρό τίμημα (κόψιμο μισθών, συντάξεων, απολύσεις, κλείσιμο επιχειρήσεων, μετανάστευση, απώλεια αξιοπρέπειας, ζωής κλπ) δεν μπορεί να έρχονται για να μας κατασχέσουν τα περιουσιακά μας στοιχεία, αυτοί που εμείς οι ίδιοι τόσες φορές σώσαμε και πληρώσαμε με τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας τις ανεύθυνες πολιτικές τους, με τις οποίες θρυμμάτισαν την ελληνική οικονομία.
Η αντίδρασή μας στην απληστία τους, πρέπει να είναι αποφασιστική και παραδειγματική για να διατηρήσουμε τις δουλειές μας, τη ζωή μας, το μέλλον μας.
Για τον λόγο αυτό, καλούμε όλα τα μέλη της νωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού να παραβρεθούν στο Ειρηνοδικείο Αλμυρού την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 4μμ, προκειμένου να αποτρέψουμε αυτή την εξέλιξη που αφορά όλους μας και να διεκδικήσουμε μια επανεκκίνηση της μικρομεσαίας επιχείρησης για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger