Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Γιώργος Λιάγκας: Ετοιμάζεται για βουτιά μέσα στο καταχείμωνο!

Γιώργος Λιάγκας: Ετοιμάζεται για βουτιά μέσα στο καταχείμωνο!
Η αγάπη του για τη θάλασσα είναι... δεδομένη! Η αγάπη του Γιώργου Λιάγκα για τη θάλασσα είναι γνωστή και δεδομένη αφού ο παρουσιαστής είναι χειμερινός κολυμβητής. Και δεν ήταν δυνατόν να μην εκμεταλλευτεί την ηλιόλουστη Κυριακή για μια βουτιά μέσα στο καταχείμωνο! Μπορεί αυτή η προοπτική να μας προκαλεί ανατριχίλα... κρύου όμως για το Γιώργο Λιάγκα η θάλασσα είναι μια συνήθεια που δεν... ξεχνιέται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.