Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Αύξηση τζίρου 2,6% στις υπηρεσίες καταλύματος-εστίασης

Αύξηση τζίρου 2,6% στις υπηρεσίες καταλύματος-εστίασης

Ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στον τομέα Υπηρεσιών Παροχής Καταλύματος και Εστίασης παρουσίασε το γ΄ τρίμηνο του έτους άνοδο 2,6% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2015, ενώ ενισχύθηκε κατά 77,3% σε σχέση με το β΄ τρίμηνο.
Βελτίωση κατά 2,6% εμφάνισε ο κύκλος εργασιών του τομέα Υπηρεσιών Παροχής Καταλύματος και Εστίασης το γ΄ τρίμηνο του 2016, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του γ΄ τριμήνου 2015, ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στον τομέα Υπηρεσιών Παροχής Καταλύματος και Εστίασης παρουσίασε άνοδο 2,6% έναντι αύξησης 4,8% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση της αντίστοιχης περιόδου του 2015 προς το 2014.

Ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στον τομέα Υπηρεσιών Παροχής Καταλύματος και Εστίασης του γ΄ τριμήνου 2016, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του β΄ τριμήνου του έτους, ενισχύθηκε κατά 77,3% έναντι αύξησης 70,5% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση της αντίστοιχης περιόδου του 2015, καταδεικνύοντας την έντονη εποχικότητα του κλάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.