Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΑΕΚ: Ούτε ο Πλατέλλας πάει στην Καρδίτσα

ΑΕΚ: Ούτε ο Πλατέλλας πάει στην Καρδίτσα

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την ΑΕΚ, ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου (29/11) με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Με αρκετές απουσίες η αποστολή της Ένωσης.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας αναμενόταν να βρεθεί στην αποστολή της ΑΕΚ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά αποκλείστηκε από αυτή λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη θεσσαλική πόλη.
Ο νεαρός εξτρέμ ταλαιπωρείται από διάταση μέσου γλουτιαίου, προπονήθηκε μόνος του τη Δευτέρα στα Σπάτα και θα μείνει στην Αθήνα με στόχο να ξεπεράσει το πρόβλημά του μέχρι το ματς του Σαββάτου με την Κέρκυρα για το πρωτάθλημα.
Το ατομικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπακασέτας, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος και Ντίας, όπως και ο ανέτοιμος Τσιγκρίνσκι, που όμως αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στην Κέρκυρα. Εκτός αποστολής για την αυριανή αναμέτρηση έμειναν και οι Μάνταλος – Γιόχανσον, για θα πάρουν... ανάσες.
Αναλυτικά, οι εκλεκτοί του Μοράις: Ανέστης, Βούρας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Μανωλάς, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Ντίντακ, Σιμόες, Ζόριτς, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Τσέλιος, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Αλμέιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger