Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αγνοείται από την Τρίτη

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αγνοείται από την Τρίτη
Φόβοι για την ζωή του γνωστού και αγαπημένου ηθοποιού, εκφράζονται από φίλους και συγγενείς του. Ο ηθοποιός είναι εξαφανισμένος εδώ και πέντε μέρες.
Ο λόγος για τον
Σταύρο Μαυρίδη, του οποίου το κινητό είναι κλειστό, δεν έχει πάει στο θέατρο για να κάνει πρόβες με τους συνεργάτες του, ενώ δεν έχει εμφανιστεί ούτε στο σουβλατζίδικο στο οποίο εργάζεται για να ενισχύσει το εισόδημά του.
Με διάφορα posts στα social media άνθρωποι από την showbiz, και όχι μόνο, κάνουν έκκληση αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή αν τον έχει δει να επικοινωνήσει μαζί τους.
Ο Σταύρος Μαυρίδης αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό μέσα από τον ρόλο του στην σειρά «Εγκλήματα» στον ΑΝΤ1. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε κάποιες οικονομικές δυσκολίες, ενώ και οι προτάσεις για δουλειά ως ηθοποιός ήταν ελάχιστες.
 Ο Σταύρος Μαυρίδης είχε μιλήσει στο περιοδικό Ciao  μόλις ένα μήνα σχεδόν πριν για την περίοδο που σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή του και τις δύσκολες στιγμές του.
«Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, γιατί δεν είχα μείνει πάνω από 9 μήνες άνεργος. Μου κόστισε πολύ γιατί τότε βίωσα πως με έχουν ξεχάσει όλοι, δεν χτυπάει το τηλέφωνο, δεν υπάρχει δουλειά και είπα πρέπει να βάλω ένα τέλος! Τελευταία στιγμή ήρθε μπροστά μου το πρόσωπο ενός ψιλού και πήρα δύναμη. Τότε είπα ας το πολεμήσω ακόμα μία ημέρα»,
Ο ηθοποιός μοίραζε μεταξύ άλλων και φυλλάδια στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Νέου Ηρακλείου για να ζήσει.
Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
NewsAlloy button