Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Χαφ εδώ και τώρα ψάχνει η ΑΕΚ

Χαφ εδώ και τώρα ψάχνει η ΑΕΚ


Δεδομένη και η κίνηση για φορ, «παράθυρο» και για αριστερό μπακ - Αρκετά προβλήματα για Μοράις εν όψει Πλατανιά

Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Ζοσέ Μοράις συναντήθηκαν χθες και συζήτησαν τις μεταγραφικές ανάγκες της ΑΕΚ. Αμφότεροι κατέληξαν στο συμπέρασμα που είναι αναγκαιότητα και πρώτο μέλημα της ομάδας η ενίσχυση με έναν κεντρικό χαφ που θα νοικοκυρέψει το παιχνίδι. Ο Σουηδός τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» ενημέρωσε τον Πορτογάλο προπονητή για τις λύσεις που έχει εντοπίσει και μάλιστα με μία εξ αυτών φαίνεται πως υπάρχουν προχωρημένες επαφές, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμη απόφαση για να κλείσει το deal.

Από εκεί και πέρα, σε δεύτερο πλάνο είναι η απόκτηση επιθετικού που επίσης θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη. Μάλιστα δεν είναι απίθανο η έλευση ενός φορ να συνεπάγεται και την αποχώρηση κάποιου εκ των Αραβίδη ή Πέκχαρτ. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο για προσθήκη αριστερού μπακ, καθώς ο Ντίας δεν έχει πείσει πως μπορεί να προσφέρει έστω και σαν ρεζέρβα του Ντίντακ.

Όλα αυτά όμως… από Γενάρη. Μέχρι τότε ο Ζοσέ Μοράις είναι υποχρεωμένος να αξιοποιήσει τους υπάρχοντες παίκτες και να πορευτεί με το τωρινό ρόστερ, που μάλιστα θα είναι ελλιπές για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ. Σίγουρα απόντες θα είναι οι Λέσκοτ, Χριστοδουλόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Βάργκας και πιθανότατα ΚΑΙ ο Μπακασέτας.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger