Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Γιατί κόπηκε απότομα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Γιατί κόπηκε απότομα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Μετά από διαφημιστικό διάλειμμα, η εκπομπή δεν επέστρεψε ποτέ στον «αέρα» και στη θέση της προβάλλεται σε επανάληψη η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»

«Μαύρο» έπεσε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά που ολοκληρώθηκε πρόωρα σήμερα το μεσημέρι. Μάταια οι τηλεθεατές περίμεναν την οικοδέσποινα του «Πρω1νού» και την τηλεοπτική της παρέα, να επιστρέψουν στον «αέρα» έπειτα από το διαφημιστικό διάλειμμα, που διήρκεσε περισσότερο από ότι συνήθως.

Τελικά, μετά το τέλος του διαλείμματος, λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι, ξεκίνησε να παίζεται σε επανάληψη η δημοφιλής σειρά του Χάρη Ρώμα «Κωνσταντίνου και Ελένης». Αυτό προκάλεσε εντύπωση στους τηλεθεατές, καθώς όπως είναι γνωστό η εκπομπή «Πρω1νό» προβάλλεται καθημερινά στον ΑΝΤ1, μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή έριξε πρόωρα αυλαία, λόγω τεχνικού προβλήματος. Κάηκαν όλες οι γεννήτριες της εκπομπής και στο πλατό επικράτησε το απόλυτο σκοτάδι. Όσο και αν οι τεχνικοί προσπάθησαν να διορθώσουν τη βλάβη, δεν το κατάφεραν και έτσι οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να προβάλλουν σε επανάληψη τη σειρά.

Η βλάβη, σύμφωνα με το peoplegreece.gr, προκλήθηκε όταν έπεσε κεραυνός σε γεννήτρια των εγκαταστάσεων του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με άλλη εκδοχή, η βλάβη προκλήθηκε όταν λίγο νωρίτερα , έπεσε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρισκόταν στο πλατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
NewsAlloy button