Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ντέρμπι ισόβαθμων στην Τούμπα

Ντέρμπι ισόβαθμων στην Τούμπα

Με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Ατρόμητος (19:30) πέφτει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς και ο στόχος τους είναι να βρεθούν στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, θέσεις από τις οποίες έχουν απομακρυνθεί.

Το τελευταίο χρονικά πρόβλημα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ιβιτς προέκυψε στην προπόνηση της Κυριακής. Ο λόγος για τον Κλάους Αθανασιάδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και όπως αναμενόταν αποκλείστηκε από την αποστολή. Ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων», όμως, δεν είναι ο μόνος, που δεν υπολογίζεται από τον Βλάνταν Ίβιτς, καθώς το ίδιο ισχύει και για τον Φακούντο Περέιρα, αφού ο Αργεντινός άσος εξακολουθεί να μην είναι έτοιμος μετά τις ενοχλήσεις στον τένοντα.

Εκτός, πάντως, έμεινε και ο Χαρίσης, ενώ στην 19άδα γα την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες συμπεριλήφθηκε ο Τζαβέλλας για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από τους: Γλύκο, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Τζαβέλλα, Μαλεζά, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Μυστακίδη, Τιάμ, Κάμπος, Ροντρίγκες, Κουλούρη.

Οσον αφορά τον Ατρόμητο, δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Οι Περιστεριώτες προπονήθηκαν για τελευταία φορά το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ αμέσως μετά γευμάτισαν στο εστιατόρια του αθλητικού κέντρου και αναχώρησαν για το «Ελ. Βενιζέλος». Εκτός πλάνων του Γιώργου Κορακάκη έμεινε ο ανέτοιμος Ντιγκινί.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Βασιλείου, Κειτά, Μπίτολο, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Δ. Παπαδόπουλος, Λημνιός, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, ΛεΤαλέκ, Ζησόπουλος, Κατράνης, Γροντής, Μπρίτο, Λαζαρίδης, Μπάγκα, Κοντοές και Τόνσο.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα ΠΑΟΚ- Ατρόμητος, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger