Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Ευγενία Μανωλίδου: "Δεν θα στήριζα τον Άδωνι αν με είχε απατήσει"

Ευγενία Μανωλίδου: Δεν θα στήριζα τον Άδωνι αν με είχε απατήσει
Από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου θα τη βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή Junior Music Stars. Το βράδυ της Τρίτης ωστόσο βρέθηκε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Όλα Ξεκόλλα. Η Ευγενία Μανωλίδου, λίγο πριν από την τηλεοπτική της πρεμιέρα, μίλησε για τα επαγγελματικά της νέα, για τον βανδαλισμό από αναρχικούς στη σχολή του συζύγου της, Άδωνι Γεωργιάδη που την έκανε να πάρει το πινέλο και να μπογιατίσει τον τοίχο αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή.

Για το βανδαλισμό
Κατά καιρούς ο Άδωνις έχει δεχθεί πολλούς βανδαλισμούς, αλλά και σοβαρότατους εμπρησμούς στο βιβλιοπωλείο του και στη σχολή. Αυτό που έγινε πρόσφατα δεν είχε στόχο μόνο εμάς, αλλά όλους τους ορόφους του κτιρίου. Το πρωί είχαμε το το παιδικό τμήμα της σχολής και δεν ήταν σωστό να δουν το Αλφα τα παιδιά. Πήρα μία μικρή μπογιά και το έβαψα πρόχειρα.
Για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολτική
Η γνωστή μαέστρος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την πολιτική στο μέλλον, παρά την θέση του συζύγου της που είναι αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ανέφερε πως δεν την ενδιαφέρει να μάθει, παρότι ψηφίζει και έχει την άποψή της.
Για την απιστία
Ο παρουσιαστής Θέμος Αναστασιάδης της ζήτησε να σχολιάσει το “χρέος” των συζύγων των πολιτικών για στήριξη σε τυχόν… παρασπονδία τους. Η Ευγενία ξεκαθάρισα πως αν την απατούσε δεν θα τον στήριζε ούτε προσωπικά ούτε όμως και πολιτικά.
Δεν θα τον στήριζα αν με είχε απατήσει. Δεν το χω το διπλωματικό. Τα χω ξεκαθαρίσει αυτά από την αρχή. Δεν είμαι αρρωστημένα ζηλιάρα, αλλά έχω κοιτάξει κρυφά το κινητό του. Έχει ψάξει και εκείνος το δικό μου”, είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger