Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Μαρίνα Χρυσοβελώνη: «Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις μας με τον Πάνο Καμμένο»

imagehandler
Τη σφοδρή ενόχλησή της για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος την απομάκρυνσή της από το υπουργείο Υποδομών, εξέφρασε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Βόλου. Παραδέχθηκε ότι οι σχέσεις τους είναι σε τεντωμένο σχοινί και δήλωσε ότι βρίσκεται σε στάση αναμονής.

Ειδικότερα, η κ. Χρυσοβελώνη τόνισε πως είχε την απαίτηση να ενημερωθεί από τον ίδιο τον κ. Καμμένο ότι ήταν εκτός ανασχηματισμού, εκείνος όμως δεν το έπραξε και αυτό την δυσαρέστησε. «Είναι άκομψο να το μαθαίνεις από την τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ευελπιστώ ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί, εκτός κι αν εκείνος αποφασίσει διαφορετικά. Μπορεί να με μου τηλεφώνησε για να κρατήσει τις ισορροπίες στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ».
Η κ. Χρυσοβελώνη αποκάλυψε ότι κατόπιν ανασχηματισμού επικοινώνησε με τον κ. Καμμένο μόνο μέσω μηνυμάτων, αλλά οι απαντήσεις που πήρε δεν την καλύπτουν. «Δεν διανοούμαι αυτό που έχει συμβεί. Προς το παρόν προσπαθώ να ανασυγκροτηθώ και δεν κάνω κάποιες σκέψεις».
Η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν νιώθει καμία πικρία σε σχέση με στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και με όσους συνεργάστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Καταλήγοντας, επανέλαβε ότι εξακολουθεί να νιώθει προσβεβλημένη και δήλωσε ότι βρίσκεται σε στάση αναμονής. «Μπορεί να μη θέλει να συνεχίσει εκείνος να λέει κάτι μαζί μου», είπε και πρόσθεσε ότι θα παραμείνει δραστήρια και παρούσα καθώς είναι περιφερειακή σύμβουλος και μάλιστα επικεφαλής παράταξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger