Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Επίθεση σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη - ΦΩΤΟ

Επίθεση σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη - ΦΩΤΟ
Στόχος επίθεσης έγιναν το Σάββατο τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ευόσμου. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, άγνωστοι γέμισαν τις πόρτες και τους τοίχους με συνθήματα και σύμβολα.

"Η επίθεση έγινε σε ένα χώρο ο οποίος συντηρείται από το υστέρημα των μελών και των φίλων του κόμματος και ο οποίος χάρις στο μεράκι τους λειτουργεί και ως χώρος πολιτισμού για τη γειτονιά.
Όμως τέτοιου είδους επιθέσεις δε μας πτοούν ούτε μας φοβίζουν αλλά αντίθετα δυναμώνουν το φρόνημά μας και την αγωνιστική μας διάθεση ενάντια στη φασιστική επιθετικότητα.
Οι συμμορίες των ακροδεξιών επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά την αντίληψή τους για τη δημοκρατία. Μια αντίληψη η οποία είναι απόρροια της καθοδηγητικής τους γραμμής: βία εναντίον της Αριστεράς και εναντίον της δημοκρατικής και πολιτιστικής δράσης των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κορδελιού-Ευόσμου καταγγέλλει την επίθεση εναντίον των γραφείων της και καλεί τα δημοκρατικό κόσμο να απομονώσει κοινωνικά και πολιτικά τους ιδεολογικούς απόγονους του φασισμού και του ναζισμού στέλνοντάς τους εκεί που ανήκουν: στο βαθύ μαύρο σκοτάδι της Ιστορίας", αναφέρει η ανακοίνωση της τοπικής κομματικής οργάνωσης.

Πηγή:voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
NewsAlloy button