Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Καταψήφισαν τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας επικρίνοντας την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας - Βορείων Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη

Την κάθετή αντίθεσή τους με τον προϋπολογισμό για το 2017 της Περιφέρειας Θεσσαλίας που εγκρίθηκε στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο εκφράζουν οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας Βαγγ. Μπούτας, Α. Χαλάτσης και Γ. Λούμας που έδωσαν αρνητική ψήφο.
Οπως τονίζεται σε ανακοίνωση της περιφερειακής παράταξης , «οι τρεις σύμβουλοι της ΛΑΣ τόνισαν πως η τοπική «αυτοδιοίκηση» έπαψε να λειτουργεί ως λαϊκός θεσμός και έχει πλέον τα χαρακτηριστικά της τοπικής διοίκησης, της άμεσης συνεργασίας της με το κράτος, την εκάστοτε κυβέρνηση και έτσι άξονες που επανέρχονται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι άμεσα συνδεδεμένοι με τη συνέχεια των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων τόσο στην κρατική πολιτική όσο και σε Περιφέρεια και Δήμου».

Τέλος, αναφέρθηκαν στο θέμα της έλλειψης προσωπικού επικρίνοντας την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας - Βορείων Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη που όπως σημείωσαν «καλεί επίσημα το Στρατό να καλύψει ανάγκες σε προσωπικό και μηχανήματα, για ανάγκες πολιτικής προστασίας και άλλες, σε αντιδιαστολή με την ευθύνη της Περιφέρειας να «γυρίσει ανάποδα» τα Υπουργεία για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και πιστώσεις για αγορά νέων και σύγχρονων μηχανημάτων» για να εκφράσουν την πλήρη αντίθεσή τους με αυτή την επιλογή.
http://www.taxydromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger