Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Παρέμβαση του Δημήτρη Κουφοντίνα μέσα από τις φυλακές με ευθεία βολή προς Κυβέρνηση για νερό, ΕΥΑΘ, ΔΕΗ

Η Βουλή νομιμοποιεί άλλο ένα έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού. Ξεπουλάει την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ, μαζί με τη ΔΕΗ, την ΕΛΒΟ, τις Κτιριακές Υποδομές, το Αττικό Μετρό. Πιο πριν είχαν ξεπουλήσει το...
Ελληνικό, τα λιμάνια, τα τρένα, τα αεροδρόμια, όπως θα ξεπουλήσουν αύριο την Εγνατία με τους τρεις κάθετους άξονες, μαζί με ό,τι άλλο τους ζητήσουν.
Το νερό, αυτό το αδιαπραγμάτευτο δημόσιο αγαθό και κύριο ανθρώπινο δικαίωμα, μαζί με την ενέργεια, αυτόν τον βασικό στρατηγικό τομέα, μαζί με όλες τις υποδομές και τη δημόσια περιουσία, χαρίζονται μέσα από το Υπερταμείο στους σύγχρονους αποικιοκράτες για τα επόμενα 99 χρόνια. Η λέξη Υπερταμείο θα είναι αιώνιο όνειδος και ανάθεμα, η λέξη που θα συνοψίζει τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό, την εθελοδουλεία, την υποτέλεια και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας των πολιτικών προδοτών και απατεώνων της κυβέρνησης.

Σήμερα στη Βουλή θα ανεβεί άλλη μια αηδιαστική παράσταση. Οι φανφάροι της αντιπολίτευσης θα σκαρφαλώσουν στους πιο υψηλούς τόνους στην κλίμακα της υποκρισίας για να καταγγείλουν όσα αυτοί οι ίδιοι ψήφισαν στο τρίτο μνημόνιο και εφάρμοσαν στα δύο προηγούμενα.
Όσο για τους κυβερνητικούς αξιωματούχους και τους γαντζωμένους στην καρέκλα τους βουλευτές, με περισσό θράσος και υποκρισία θα δηλώσουν ότι δεν συμφωνούν με τις μνημονιακές πολιτικές που οι ίδιοι με απόλυτη συνέπεια... ψηφίζουν και εφαρμόζουν. Ορισμένοι από αυτούς, με ξεδιαντροπιά, θα χύσουν τα δάκρυα του κροκόδειλου, επιδεικνύοντας την αναισθησία του παχύδερμου που δεν τους αγγίζει ο βόγκος, ο πόνος, η απελπισία ενός λαού που άλλη μια φορά προδόθηκε και ταπεινώθηκε.

Τελευταίο καταφύγιο της πολιτικής προδοσίας θα είναι και πάλι η επίκληση του παρελθόντος και του περίφημου ηθικού πλεονεκτήματος. Όμως αυτά τα πολιτικά ενδύματα, από μια τέτοια χρήση ξέφτισαν, έγιναν παρτάλια στους δουλικά λυγισμένους ώμους των ευρωλιγούρηδων εξουσιολάγνων. Γιατί το ηθικό το έχασαν από τη στιγμή που υποτάχθηκαν πλήρως στο σύστημα και έγιναν υπάκουα πιόνια της δικτατορίας του Χρήματος. Γιατί δεν μπορεί να υπάρξει Αριστερά όταν αποδέχεται την νέα κατοχή, όταν την υπηρετεί και οργανώνει τη συναίνεση και την υποταγή του λαού, σκορπίζοντας την πιο βαθιά απογοήτευση και απελπισία και φέρνοντας στα χείλη των φτωχών την τρομαχτική φράση «Όλοι ίδιοι είναι». Και την ακόμη χειρότερη «Όλοι έχουν την τιμή τους».
Γιατί ο ιστορικός ρόλος της Αριστεράς δεν είναι να ανέβει και να διαχειριστεί την εξουσία, αλλά να αντισταθεί και να υπερασπίσει τον λαό. Να σπάσει, αλλά να μη λυγίσει.

Ο ιστορικός μας, όταν θα γράφει για τις σημερινές μαύρες μέρες, θα αντικαταστήσει τα ονόματα της κυβερνητικής κλίκας με τις λέξεις: Προδότες. Ιούδες. Εφιάλτες.

Τρίτη 27/9/16
Ειδική Πτέρυγα
φυλακές Κορυδαλλού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger