Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Βροχές και ισχυροί άνεμοι αναμένονται από αύριο το Λιμεναρχείο δίνει οδηγία στους κυβερνήτες και ιδιοκτήτες σκαφών να μην αποπλεύσουν και να τα δέσουν ασφαλώς στα λιμάνια


Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από αύριο Τρίτη, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και το Λιμεναρχείο Βόλου δίνει οδηγία στους κυβερνήτες και ιδιοκτήτες σκαφών να μην αποπλεύσουν και να τα δέσουν ασφαλώς στα λιμάνια.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, από τις πρωινές ώρες αύριο Τρίτη και από Βόρεια, αναμένονται κατά περιόδους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους (8-9 μποφόρ) και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας στη Θεσσαλία.

Το Λιμεναρχείο συστήνει στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών, επαγγελματικών και ερασιτεχνικών, αλιευτικών, σκαφών αναψυχής, ταχυπλόων κλπ. να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσθεσης και ελλιμενισμού τους, καθώς και να μην αποπλεύσουν για οποιονδήποτε λόγο κατά το χρόνο ισχύος της επιδείνωσης του καιρού.
Τέλος, ζητά από τους κολυμβητές να επιδεικνύουν την απαραίτητη προσοχή και να συμμορφώνονται με τους κανόνες ασφαλούς κολύμβησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger