Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Την επίσκεψη στελεχών της Αεροπορίας Στρατού Στεφανοβικείου δέχθηκε στο γραφείο της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων κα Κολυνδρίνη



Την επίσκεψη στελεχών της Αεροπορίας Στρατού Στεφανοβικείου δέχθηκε στο γραφείο της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων στα πλαίσια της γενικότερης αγαστής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ του Ελληνικού Στρατού στην περιοχή μας και της ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων.
Αφορμή για τη συνάντηση στάθηκε η ολοκλήρωση των ασφαλτικών εργασιών με τις οποίες παρενέβη η ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων σε σποραδικές θέσεις περιμετρικά του Στρατοπέδου Στεφανοβικείου για τη διαμόρφωση κατάλληλων κλίσεων και με σκοπό την αποφυγή συγκέντρωσης λιμναζόντων υδάτων.

Πιο συγκεκριμένα την κα Κολυνδρίνη επισκέφθηκαν ο Υποδιοικητής 1ου ΤΕΕΠ Αεροπορίας Στρατού κος Δημητριάδης Ζώης, λοχαγός, και ο κος Στογιαννάρης Δαμιανός, υπολοχαγός. Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα προσδιορίστηκαν σημεία κοινής θεματολογίας που άπτονται της εκατέρωθεν συνεργασίας, όπως αυτή υλοποιείται με αποτελεσματικό τρόπο τα τελευταία χρόνια, ενώ τέλος οι μάχιμοι αξιωματικοί παρέδωσαν στην Δωροθέα Κολυνδρίνη και αναμνηστικό δώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger