Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Ανακοινώθηκε ο πίνακας για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο

Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε την λίστα με τους φορείς και τις δομές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα ¨Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής 2016 -2017¨. Αύριο Τρίτη, 12 Ιουλίου και λίγο μετά το μεσημέρι, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν την Αίτησή τους ηλεκτρονικά, αφού πλέον θα είναι διαθέσιμη και η πρόσκληση και η Αίτηση για το πρόγραμμα των βρεφονηπιακών σταθμών μέσω ΕΣΠΑ.

Θα καθορίζονται, ακόμη, οι λεπτομέρειες του προγράμματος αφού υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια επιλογής, που σχετίζονται κυρίως με το οικογενειακό εισόδημα και την οικογενειακή κατάσταση. Η διαδικασία επιλογής των ωφελουμένων από την ΕΕΤΑΑ Α.Ε. διεξάγεται από συγκεκριμένες Επιτροπές και πραγματοποιείται βάσει του συστήματος μοριοδότησης και μέχρι εξαντλήσεως του προϋπολογισμού, όπως ακριβώς προσδιορίζεται και στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Το σύστημα επιλογής βασίζεται στον καθορισμό των απαραίτητων δικαιολογητικών που πρέπει να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους, στον ορισμό μηχανισμού ελέγχου των δικαιολογητικών αυτών και στη βαθμολόγηση και κατάταξη των ενδιαφερόμενων βάσει του συστήματος μοριοδότησης. Αναφορικά να πούμε ότι οι ωφελούμενοι του προγράμματος αυτού υπολογίζονται περίπου στους 81.000. Συγκεκριμένα για τα Νησιά των Σποράδων, στην Σκιάθο συμμετέχει μία Δομή, όπως και στην Σκόπελο ενώ στην Αλόννησο πέντε στον αριθμό.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην Ιστοσελίδαhttp://www.eetaa.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger