Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ν. ΝΥΚΤΑΣ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Το «κύκλωμα των 3 ευρώ» και πικρές αλήθειες για τη Χίο, στην Χίο ο δήμος κατάγγειλε τους μαφιόζους που κατευθύνουν τους τουρίστες για 3 ευρώ στην σκοπελο που περνούν έως και 10 ευρώ το κεφάλι ποιος θα τους καταγγείλει?

Τους «έξυπνους» Χιώτες επιτήδειους που κατευθύνουν με 3 ευρώ το κεφάλι τους Τούρκους τουρίστες σε επιλεγμένες τοποθεσίες και μαγαζιά καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Νύκτας, ο οποίος παραιτήθηκε προ ημερών από την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής.


Ο κ. Νύκτας, μιλώντας στην tv patrida στηλίτευσε το παραπάνω γεγονός ζητώντας την επέμβαση των αρμοδίων, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του τρόπου ξενάγησης αυτών των τουριστών.
Η οικονομική κρίση και το προσφυγικό έχουν πατώσει τον τουρισμό προς τη Χίο από Ευρώπη και από άλλα μέρη της Ελλάδας και μόνο οι Τούρκοι κρατούν όρθια τη χιώτικη αγορά. «Κι αυτούς τους ταλαιπωρούμε με το να τους αφήνουμε να περιμένουν με τις ώρες» μέχρι να γίνει ο έλεγχος των διαβατηρίων λέει ο κ. Νύκτας, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου:
Η Χίος δεν είναι… το κέντρο του κόσμου. Οι Τούρκοι τουρίστες αν δεν είναι ευχαριστημένοι εδώ μπορούν κάλλιστα να πάνε αλλού. «Γι’ αυτό πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία» αν θέλουμε να προπορευόμαστε στον τουρισμό από… απέναντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger