Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Προς τον δήμο Σκοπέλου πάρτε κανένα μάθημα πως πρέπει να λειτουργείτε

alt
Με σεβασμό στις ανάγκες των συμπολιτών μας, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 12 Ιουνίου η δράση ελέγχου διαθλαστικών σφαλμάτων καθώς και η δωρεάν παροχή γυαλιών οράσεως από τον Σύλλογο Οπτικών Οπτομετρών Ελλάδος, σε μια κοινή δράση που οργανώθηκε σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής.
Από το πρωί της ίδιας ημέρας, στο χώρο του Δημοτικού Πολυϊατρείου, που εδρεύει στην οδό 23ης Οκτωβρίου και Ηρώων Πολυτεχνείου στην πόλη μας, ογδόντα εννιά συμπολίτες μας, που πλήττονται σοβαρά από την οικονομική κρίση και έχοντας αξιολογηθεί σε επίπεδο εξατομικευμένων αναγκών από το επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Σταθμού του δήμου Λαρισαίων, είχαν τη δυνατότητα και σεβόμενοι το απόρρητο, να λάβουν περαιτέρω υποστήριξη και παρακολούθηση από την ομάδα εθελοντών οπτικών του Δήμου Αθηναίων, δέκα και πλέον συνεργάτες, που αφιέρωσαν ανιδιοτελώς το χρόνο τους στην προσπάθεια αξιοπρεπούς διαβίωσης και κάλυψης βασικών αναγκών του πληθυσμού.

Οι δομές του δήμου Λαρισαίων που ευαισθητοποιήθηκαν άμεσα, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Συσσίτιο, η Δομή Υποστήριξης Αστέγων, ο Ξενώνας Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΚΔΑΠ ΜΕΑ), πολίτες που λαμβάνουν υπηρεσίες του επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ΤΕΒΑ - Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Λάρισας καθώς και οι Ενεργοί Πολίτες συνεργάστηκαν και ενημέρωσαν τους ανθρώπους που υποστηρίζουν σε ένα επίπεδο κάλυψης ολιστικών αναγκών και χρήζουν περαιτέρω βοήθειας. Στην παρούσα δράση συμμετείχε και το νοσηλευτικό προσωπικό του Δημοτικού Πολυϊατρείου, όπου συνέβαλε στην όλη προσπάθεια.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης όπου και ευχαρίστησε τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Νίκο Δαρβίρα για την όλη πρωτοβουλία, ο οποίος με τη σειρά του συνεχάρη το Δήμο Λαρισαίων για την άμεση και στοχευμένη ανταπόκριση στην πρόσκλησή του και δεσμεύτηκε να επαναληφθεί και στο μέλλον, εάν προκύψουν συγκεκριμένες ανάγκες.
Για περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243, 2410-680220, fax: 2410-680244 ή μέσω, e-mail: symvouleutikosstathos@larissa-dimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger