Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη μεταμεσονύκτια έρευνα της αστυνομίας

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη μεταμεσονύκτια έρευνα της αστυνομίας

Aνακοίνωση για τα όσα διαδραματίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης με την αστυνομία και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά:

«Πρωτόγνωρες καταστάσεις για ευνομούμενες δημοκρατικές πολιτείες συνέβησαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ξημερώματα Τρίτης 14 Ιουνίου 2016. Κατόπιν εγκλήσεως του Βαγγέλη Μαρινάκη για δήθεν παραβίαση δικαστικής απόφασης (πλημμέλημα του μονομελούς) από τον δημοσιογράφο Κυριακό Θωμαϊδη κατά τη διάρκεια της εκπομπής του η "ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ" κινητοποιήθηκε η αστυνομία και η εισαγγελία Πειραιά και εισήλθαν στο κτήριο των εγκαταστάσεων του ΣΚΑΪ, προσπαθώντας να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δημοσιογράφο.

»Η εντυπωσιακή κινητοποίηση της αστυνομίας, η έρευνα σε χώρους που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΚΑΪ και ο υπερβάλλων ζήλος για τη σύλληψη του δημοσιογράφου με αφορμή μία αβάσιμη καταγγελία του Μαρινάκη προσβάλλουν το Κράτος Δικαίου, την Ελευθεροτυπία και προκαλούν απορία στους πολίτες γιατί στα σοβαρά κακουργήματα δεν βλέπουν αντίστοιχη ετοιμότητα της αστυνομίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger