Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Ο χάρτης του ρόστερ: Αυτοί πάνε Πολωνία

Inline image 1
Το enwsi.gr αναλύει το ρόστερ του Δικεφάλου και ζυγίζει τις τελευταίες εκτιμήσεις για το ποιοι θ’ αναχωρήσουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας
Το μεγάλο ερωτηματικό λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία, έχει να κάνει με το ποιοι από το ρόστερ θα ακολουθήσουν την αποστολή. Το enwsi.gr επιχειρεί την ανάλυσή του, θέση προς θέση, ενώ εξετάζει ποιοι παίκτες του ρόστερ έχουν τη δυνατότητα ν' αγωνιστούν και σε άλλες θέσεις.
Ξεκάθαρη είναι η κατάσταση όσον αφορά στη θέση του τερματοφύλακα. Παρά το γεγονός πως ο Βασίλης Μπάρκας είναι σε νεαρή ηλικία και με μικρή εμπειρία, κατά τα φαινόμενα θα κερδίσει θέση στην πρώτη δυάδα τερματοφυλάκων. Την ίδια ώρα ο Ηλίας Βούρας, μέχρι στιγμής προορίζεται για τρίτος τερματοφύλακας, ενώ ο Παναγιώτης Ντούνης αναμένεται, αφού ολοκληρώσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας, να δοθεί δανεικός. Σαφέστατα ο Γιάννης Ανέστης ξεκινάει από την... Pole Position.
Η αμυντική γραμμή φαίνεται γεμάτη χωρίς ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο για νέες προσθαφαιρέσεις. Η έλευση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, θέτει σε δεύτερη και τρίτη θέση τους Δημήτρη Κολοβέτσιο και Θέσαρ Άρθο, καθώς δεν προβλέπεται κάποια μεταβολή στο status των δύο. Άνταμ Τζανετόπουλος και Βασίλης Λαμπρόπουλος θα παλέψουν για τη θέση του τέταρτου στόπερ, αν και οι δύο είναι χρήσιμοι για διαφορετικούς λόγους, καθώς μιλάμε για στόπερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Άλλωστε ο Τζανετόπουλος κατά συνθήκη μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός χαφ. Όλοι θα πάνε στην Πολωνία για την προετοιμασία, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το ενδεχόμενο να δούμε τον Λαμπρόπουλο στον Πανιώνιο ως έμψυχο αντάλλαγμα για τον Τάσο Μπακασέτα, κάτι που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται. Ο Στράτος Σβάρνας θα κάνει προετοιμασίας όμως οι πιθανότητες λένε πως θα δοθεί δανεικός, ενώ η πιθανή έλευση του Κωνσταντίνου Λαΐφη, ο οποίος όμως είναι... πολυθεσίτης, θ’ αλλάξει τις ισορροπίες.
Διαβάστε περισσότερα εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
NewsAlloy button