Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ο Βόλος και η Θεσσαλία συνδέονται με την Σκύρο Με το Ε/Γ- Ο/Γ «Αχιλλεύς»



Μέχρι τώρα για να επισκεφθεί κανείς αυτό το υπέροχο νησί, έπρεπε να διανύσει έναν τεράστιο κύκλο μέχρι την Κύμη, για να πάρει το πλοίο για την Σκύρο. Η Ανώνυμος Ναυτιλιακή Εταιρεία Σκύρου (ιδιοκτήτρια του Ε/Γ – Ο/Γ ΑΧΙΛΛΕΥΣ), από εφέτος προβαίνει στη σύνδεση του νησιού με την Κεντρική και Βόρειο Ελλάδα κάθε Κυριακή στις 06:45 πμ. από τον Βόλο. Εννοείται ότι προς τον τελικό προορισμό της Σκύρου , ενδιαμέσως θα εξυπηρετήσει και τα νησιά Σκιάθο – Σκόπελο-Αλόννησο, (από και προς το Βόλο.)

Η βέβαιη ευόδωση του εγχειρήματος θα αποτελέσει το έναυσμα για περισσότερες συνδέσεις ανά βδομάδα από το επόμενο δρομολογιακό έτος .
Αυτό σημαίνει ότι και οι επιβάτες για Σκιάθο-Σκόπελο-Αλόννησο μπορούν να στηρίξουν το πλοίο στη σύνδεσή του για την Σκύρο. Άλλωστε οι συγκριτικές τιμές συνηγορούν προς τούτο!
Οι τιμές για επιβάτες είναι : Για Σκιάθο 20.20€ , για Σκόπελο 25.20€ , για Αλόννησο 25.20€, για Σκύρο 29.20€.
Για μετ’ επιστροφής εισιτήρια, θα υπάρχει έκπτωση 20%.
Για πληροφορίες – κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στο κεντρικό πρακτορείο του Ε/Γ – Ο/Γ ΑΧΙΛΛΕΥΣ , το VIS TRAVEL , ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ 3 (μεταξύ παραλίας και Ιάσονος) ή στα τηλέφωνα 2421031059 και 31060.
Από τις 19 Ιουνίου ο Βόλος και η Βόρεια Ελλάδα συνδέονται με το ανατολικότερο και μεγαλύτερο νησί των Βορείων Σποράδων, την Σκύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger