Σε σημερινό μας άρθρο στην ιστοσελίδα pentapostagma.gr με τίτλο (Ο Πούτιν ετοιμάζεται να στείλει μαχητικά αεροσκάφη στην Συρία λόγω της παρουσίας εκατοντάδων Τούρκων και Αμερικανών μισθοφόρων ;), εμείς αφήσαμε ανοικτό το ενδεχόμενο αποστολής ρωσικών αεροσκαφών στην Συρία . Έτσι και έγινε με την αποστολή του ρωσικού στρατηγικού βομβαρδιστικού Tu-160 στο Χαλλέπι συνοδεία δύο Su-35. 
Η ρωσική πολεμική αεροπορία πραγματοποίησε  αεροπορική επιχείρηση, μετά από εντολή του Βλαδίμηρου με διττή αποστολή . Από την μία πλευρά  να κτυπήσει τους τζιχαντιστές της  «Al-Nusra Front» και από την άλλη να τρομοκρατήσει τον Ερντογάν που ετοιμάζεται να εισβάλει στην Συρία, σύμφωνα με ρωσικό δημοσίευμα.

Επίσηςπολλά  διεθνή ΜΜΕ, αναφέρουν ότι οι  τουρκικές δυνάμεις είναι έτοιμες να εισβάλουν εντός συριακού εδάφους με πλήθος αρμάτων μάχης και αυτοκινούμενων πυροβόλων .
Οι τζιχαντιστές  απο την δική τους πλευρά.  ενισχύθηκαν με χιλιάδες Τούρκους μισθοφόρους  στο χώρο της αεροπορικής βάσης του Abu Al-Duhur , ενώ μετακίνησαν την  κύρια δύναμη τους  στις εγκαταστάσεις της στρατιωτικής αεροπορικής βάσης.
Αυτό έπεσε στην αντίληψη των Ρώσων οι οποίοι μέσω δορυφόρων καταγράφουν τα πάντα , έτσι απέστειλαν ένα  στρατηγικό βομβαρδιστικό Tu-160 το όποιο  συνοδευόταν από δύο ρωσικά Su-35 πολλαπλού ρόλου μαχητικά.
Το βομβαρδιστικό με ομοβροντία πυραύλων αέρος –εδάφους καο βόμβες κονιορτοποίησε τους τζιχαντιστές , εξαφανίζοντας εκατοντάδες αντάρτες .
Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή, το Tu-160 έριξε περίπου 12 βόμβες, οι οποίες προκάλεσαν αλυσιδωτή αντίδραση και εκρήξεις σε όλη την αεροπορική βάση Abu al-Duhur.
Οι  εκρήξεις  προκάλεσαν την έκρηξη άλλων  βομβών και  πυρομαχικών, οι οποίες  οι ισλαμιστές είχαν αποθηκεύσει σε εσωτερικούς χώρους και υπόστεγα στην στρατιωτική εγκατάσταση. Τα αεροσκάφη  Su-35, με τη σειρά τους,  προσέφεραν  αξιόπιστη προστασία γύρω απο το βομβαρδιστικό .
original
Ο αριθμός των νεκρών τρομοκρατών της «al-Nusra Front» είναι εκατοντάδες και μεταξύ των νεκρών, όπως αποδείχθηκε, υπήρχαν τρεις πολέμαρχοι .
Επιπλέον, επίσης, φέρεται να επιβεβαιώθηκαν τα δεδομένα και οι  πληροφορίες στον τομέα των συριακών επαρχιών του Χαλεπίου και Ιντλίμπ, με την παρουσία  οκτώ ρωσικών αεροσκαφών τα οποία συμμετείχαν στις επιχειρήσεις .
Ο Ρώσος Πρόεδρος ας μας επιτραπεί η έκφραση « τα έχει πάρει στο κρανίο» τόσο με τους Τούρκους και ειδικά με τον Ερντογάν ,  όσο και με τους Αμερικανούς που δεν τηρούν τα συμφωνηθέντα , για αυτό θα γίνει ότι είναι να γίνει δηλαδή  της «“Συρίας».