Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΣΚΟΠΕΛΟΣ H “Spyrou Hotels” όρισε τον κο Γιάννη Γρηγόρα ως τον νέο Deputy Manager Sales & Marketing



 Στοχεύοντας να ενδυναμώσει περαιτέρω την θέση του ως ένας εκ των κορυφαίων Ξενοδοχειακών Ομίλων  στην Ελλάδα, ο Όμιλος  Spyrou Hotels” ανακοίνωσε πρόσφατα τον διορισμό του κου Γιάννη Γρηγόρα στη θέση του Deputy Manager Sales & Marketing.

«Είμαστε βέβαιοι ότι έχοντας τον Γιάννη στην ομάδα μας, η  Spyrou Hotels” και η “Spyrou Philoxenia”, θα αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα τους και θα επιχειρήσουν μια περαιτέρω επέκταση τόσο στην Ελληνική όσο και στη Διεθνή τουριστική αγορά», δήλωσε ο κος  Γιώργος Μιχάλης, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου  Spyrou Hotels”. 

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών, ο κύριος Γρηγόρας έχει αναλάβει διευθυντικές θέσεις στον τομέα των πωλήσεων και του marketing στις εταιρείες Travelive, Antenna Group (International Division), και Dish Network (υπηρεσίες στην Ελληνική γλώσσα) στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Είναι κάτοχος τριών τίτλων σπουδών Bachelor (Marketing, International Business και International Studies) του κρατικού Πανεπιστημίου της Pennsylvania.


«Είμαι ενθουσιασμένος με τη συμμετοχή μου στην οικογένεια της  Spyrou Hotels” ως ο νέος Αναπληρωτής Διευθυντής για τις Πωλήσεις και το Marketing», είπε ο κύριος Γρηγόρας. «Η εταιρεία έχει παρουσιάσει μια εξέχουσα πορεία στον τομέα της φιλοξενίας στο νησί, στην οποία εύχομαι να συνεισφέρω κι εγώ με τη σειρά μου. Η Σκόπελος είναι ένας εκλεπτυσμένος προορισμός και ο στόχος μας στην “Spyrou Hotels” είναι να προσφέρουμε στους Φιλοξενούμενούς μας νέες και εξευγενισμένες υπηρεσίες και εμπειρίες, σε αρμονία πάντα με τον μοναδικό περιβάλλοντα χώρο. Η “Spyrou Hotels” καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσει ότι κάθε επισκέπτης θα γίνει πρεσβευτής τόσο των καταλυμάτων της όσο και της Ελληνικής φιλοξενίας εν γένει».   

Η “Spyrou Hotels” διαθέτει τα “Rigas Hotel”, “Skopelos Holidays Hotel & Spa”, “Blue Green Bay” και “Elios Holidays Hotel”, τα “Pan Bar”, “Ormos Restaurant” και “Elios Restaurant”, καθώς επίσης κατέχει την  Spyrou Philoxenia”, εταιρείας αναδιοργάνωσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger