Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΜΕΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 1ης ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΑΤΟΥ



 Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο της  υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μ. Χρυσοβελώνη, πραγματοποίησε την Παρασκευή 13 Μαΐου  ο νέος Διοικητής της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού, Ταξίαρχος Ιωάννης Παπαναγνώστου
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Μ. Χρυσοβελώνη αρχικά συνεχάρη τον Ταξίαρχο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του. Παράλληλα τον ενημέρωσε για τα  θέματα της περιοχής και ταυτόχρονα έγινε εκτενής αναφορά σε ζητήματα που απασχολούν τις Ένοπλες Δυνάμεις ενώ ο κ. Ταξίαρχος ενημέρωσε την κ. Χρυσοβελώνη για τις δραστηριότητες της 1ης Ταξιαρχίας.
Επίσης συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας, αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης του Στρατού και της πολιτείας έτσι ώστε να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής και να παρασχεθούν υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.
Ο κ. Παπαναγνώστου από την πλευρά του επεσήμανε ότι έχει την πεποίθηση της συνέχισης της πολύ καλής συνεργασίας που υπήρχε με τους προκατόχους του προς όφελος πάντα της τοπικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger