Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Γλώσσας & Λουτρακίου της νήσου Σκοπέλου καλεί σε



Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Γλώσσας & Λουτρακίου της νήσου Σκοπέλου καλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση όλα τα μέλη του, και τους επιχειρηματίες της περιοχής του Νέου Κλήματος , την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 και ώρα 18:30 στις εγκαταστάσεις του ( πρώην καφέ ΚΛΙΚ)
Την ίδια ημέρα θα γίνονται και αιτήσεις από όποιον νέο επιχειρηματία επιθυμεί να εγγράφει ως μέλος στο σύλλογο.
Θέματα συζήτησης:

  1. Ενημέρωση, συζήτηση και ιδέες  σχετικά με την προβολή των τοπικών επιχειρήσεων εν όψη καλοκαιρινής σεζόν
Πρόταση του Δ.Σ : διαφημιστικός χάρτης της Νήσου και ειδικότερα της περιοχής        Γλώσσας –Λουτρακίου με διαφημιζόμενα όλα τα ενεργά μέλη του συλλόγου.
  1. Εκδήλωση ενδιαφερομένων και συμπλήρωση Αίτησης για την συμμετοχή των επιχειρήσεων στα σεμινάρια που θα οργανώσει ο Σύλλογος για « Τεχνικό Ασφαλείας»
  2. Εκδήλωση ενδιαφερομένων και συμπλήρωση Αίτησης για την συμμετοχή των επιχειρήσεων στα σεμινάρια που θα οργανώσει ο Σύλλογος για την  « Πιστοποίηση των Επιχειρήσεων»
Η πιστοποίηση αυτή είναι υποχρεωτική για όλα τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα ,δωμάτια, με καταλυτική ημερομηνία λήξης 31/12/2016
Η συμμετοχή σας και οι απόψεις σας κρίνονται απαραίτητες
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.