Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Η άγνοιά τους οδήγησε επαγγελματίες στην καταστροφή στη Σκόπελο


Στη Σκόπελο δεν λειτουργεί τίποτα και δεν φταίνε γι’ αυτό οι θεομηνίες. Δεν ευθύνονται οι θεομηνίες, που απεντάχθηκαν από το κοινοτικό πλαίσιο έργα που είχαν ολοκληρωθεί σε ποσοστό 90% και ο κόσμος έμεινε απλήρωτος, δεν ευθύνεται η θεομηνία για το γεγονός ότι ενάμιση μήνα ο κόσμος έπινε… πετρέλαιο και δεν είχε ειδοποιηθεί η Διεύθυνση Υγείας. Δεν ευθύνεται η θεομηνία για το γεγονός ότι πρέπει να κλείσει η Επιχείρηση Ύδρευσης γιατί λειτουργεί παράνομα.
Ο επίτροπος του ελεγκτικού συνεδρίου δεν εγκρίνει τα εντάλματα της ΔΕΥΑ Σκοπέλου και κανένας εργολάβος δεν μπορεί να πληρωθεί γιατί κανένας υπάλληλος δεν μπορεί να τα υπογράψει, λόγω αναρμοδιότητας.

Η μέχρι σήμερα πρακτική της ΔΕΥΑ Σκοπέλου ήταν η υπογραφή των ενταλμάτων από τον γενικό διευθυντή και ελλείψει προϊσταμένου της Διοικητικής και Οικονομικής Υπηρεσίας από υπάλληλο ο οποίος οριζόταν με απόφαση διοικητικού συμβουλίου, η οποία όμως δεν γίνεται αποδεκτή από τον Επίτροπο. Είναι φανερό ότι υπό τις συνθήκες αυτές είναι αδύνατη η λειτουργία της Επιχείρησης. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον επίτροπο, τους δηλώθηκε ότι εφόσον δεν διαθέτουν υπάλληλο με τα τυπικά προσόντα που προβλέπονται ώστε να αναλάβει τα καθήκοντα του προϊσταμένου της Διοικητικής και Οικονομικής Υπηρεσίας και με δεδομένη την απαγόρευση προσλήψεων, θα πρέπει να ζητηθεί από τον Δήμο Σκοπέλου να καλύψει την εν λόγω ανάγκη με υπάλληλό του, αποσπώντας τον στη ΔΕΥΑ ή αναθέτοντάς του παράλληλα καθήκοντα.
Γι’ αυτό το τόσο απλό, καταστράφηκε οικονομικά – χωρίς υπερβολή – κόσμος, που ανέλαβε δουλειές στη Σκόπελο.
 http://e-thessalia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger