Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ Ο Σοιμπλε εδωσε το συνθημα Toν οδηγούν σε παραίτηση εντός του Μαρτίου!

Τα μυστικά ραντεβού της εγχώριας διαπλοκής στο αρχηγείο των Γερμανών βιομηχάνων

Θέμα ημερών η πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα, σύμφωνα με εκτιμήσεις διεθνών αναλυτών. Ο Σόιμπλε από το LSE έδωσε το πράσινο φως σε Κριστίν Λαγκάρντ και Πολ Τόμσεν να “τελειώνουμε το συντομότερο με τον Τσίπρα”. Στο μεταξύ εξέχοντες παράγοντες της εγχώριας διαπλοκής τα έχουν βρει με τους δανειστές με αποτέλεσμα τα διεθνή ΜΜΕ και κυρίως τα γερμανικά να τηρούν πλέον σιγήν ιχθύος για τους Ελληνες ολιγάρχες.

Γράφει η Ιόλη Πιερίδη
Οι τελευταίοι προστατεύονται ως κόρη οφθαλμού από τα στελέχη των μεγάλων γερμανικών ΜΜΕ και αυτό μόνο μια εξήγηση έχει: Eξυπηρετούν τα συμφέροντα γερμανικών εταιριών στην Ελλάδα. Μάλιστα ένας μετά τον άλλον επιφανείς Ελληνες επιχειρηματίες (και με την διαμεσολάβηση της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα) κλείνουν ραντεβού με τον  πρόεδρο των Γερμανών βιομηχάνων Ulrich Grillo.
ulrich-grillo
Οι δικοί μας δίνουν “όρκο πίστης και υποταγής” ενώ δηλώνουν πρόθυμοι να προωθήσουν γερμανικές επενδύσεις στην Ελλάδα με τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο-το λάδωμα.
Ο Σόιμπλε στο μεταξύ ποντάρει στην συντριβή της Μέρκελ την Κυριακή 13 Μαρτίου, γεγονός που θα του επιτρέψει να τορπιλίσει από το ίδιο βράδι την πορεία της αξιολόγησης και τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές.
-Ο Τσίπρας θα υποβάλλει παραίτηση εντός του Μαρτίου. Απλά θα του δώσουμε την δυνατότητα να καταγγείλει το ΔΝΤ, ώστε ο επόμενος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ να το χρησιμοποιήσει στην προεκλογική του εκστρατεία.
.Δηλαδή, εκτιμάτε ότι θα παραιτηθεί και από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ;
ρωτήσαμε αιφνιδιασμένοι τον συνομιλητή μας
-Θεωρείστε το βέβαιο…
ήταν η απάντηση.
-Ολα θα γίνουν σύμφωνα με τον σχεδιασμό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger