Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Δριμεία κριτική Ο Τσίπρας είπε ωμά ψέματα για το προσφυγικό όπως έκανε και με το Μνημόνιο

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συμπεριφέρεται όπως ο γενίτσαρος που πήρε την εξουσία» - «Ο Τσίπρας προχώρησε σε διαδικτυακά παιχνίδια που ούτε 16χρονοι δεν κάνουν με τις δήθεν απαντήσεις στον Τουσκ μέσω Twitter» Δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση και τους χειρισμούς της στο προσφυγικό άσκησε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

Με αφορμή το θέμα των κλειστών συνόρων η κυρία Κανέλλη είπε για τον πρωθυπουργό ότι «χοντρά, ωμά ξεγέλασε τον κόσμο όπως ακριβώς έκανε και το βράδυ του δημοψήφισματος».

«Εμείς βάλαμε την υπογραφή μας στο να κλείσουμε τα σύνορα» είπε η κυρία Κανέλλη με αφορμή τα όσα αναφέρονται στο κείμενο της ανακοίνωσης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της περασμένης εβδομάδας.

«Το ψέμα (σ.σ. του Τσίπρα) είναι ωμό. Και μετά κάνει διαδικτυακό παιχνιδάκι που δεν κάνουν ούτε παιδιά 16 ετών, τάχα μου δήθεν να απαντά στον Τουσκ μέσω Twitter.


«Πήγαμε στην Τουρκία και φάγαμε κουλούρια για να αποκτήσουμε τα κλειδιά ποιου παραδείσου;» αναρωτήθηκε η βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
«Η επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία μου θύμισε την επίσκεψη Γούναρη το 1921 στην Τουρκία» πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας, δε, τη γενικότερη στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είπε ότι «εμένα μου θυμίζει εξουσιαστικό γενιτσαρισμό. Η κυβέρνηση έχει την αντίληψη του γενίτσαρου που πήρε την εξουσία. Έλεγαν ότι θα αλλάξουν την Ευρώπη. Έτσι θα το έκαναν;».

«Δεν υπάρχει στρατηγική της κυβέρνησης για το προσφυγικό. Είμαστε ταγμένοι στην Ευρωπαϊκή πολιτική της λογικής "πετάει ο ψύλος, πετάει"» συμπλήρωσε.

«Η στρατηγική της κυβέρνησης είναι να στείλει προσφυγικό ραπ στη Γιουροβίζιον» είπε.

«Δυστυχώς ο καρνάβαλος έγινε πολιτική πραγματικότητα και όταν συμβαίνει αυτό τότε η νηστεία που ακολουθεί είνα πολύ βαριά» κατέληξε η κυρία Κανέλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger